KENZO POMÁHÁ NADACI FAnn dětem

25.03.2020

Smyslem nadačního fondu FAnn dětem je cíleně pomáhat těm nejpotřebnějším – tedy dětem, protože v dětech je budoucnost nás všech. Ne všechny děti, které vstupují do života však mají stejnou startovací čáru.

FAnn dětem se proto zaměřuje na projekty prenatální (předporodní) diagnostiky, na zlepšení životních podmínek dětí s fyzickým či psychickým postižením, ať už v rodinách či v ústavech, na pomoc dětem v dětských domovech i stacionářích a na usnadnění jejich vstupu do samostatného života.

I v loňském roce naplnil nadační fond FAnn dětem svoje poslání a vybral dostatečné množství prostředků, které následně pomohly na devíti porodnických a neonatologických odděleních napříč celým Českem.

Více se o nadačním fondu a realizovaných projektech můžete dozvědět zde: www.fanndetem.cz

Vstříc lepší budoucnosti

novorozených miminek se letos jako první vydala francouzská značka s japonskými kořeny KENZO, která přispěje Nadačnímu fondu FAnn dětem částkou 100 Kč z každého prodaného produktu v březnu a dubnu 2020.

Tímto jí děkujeme za velkorysou nabídku a vás, milí zákaznicí, zveme do světa KENZO!

 

KENZO

to je pozitivní energie, úsměv, dotyk radostné touhy převrátit pravidla a přinést trochu kouzla do světa parfémů. KENZO vytváří úžasné momenty s odvahou, poezií a humorem.

Co kdyby naše fantazie měla moc změnit svět? Jaká je mise KENZO PARFUMS? Aby byl svět krásnější!

 

20 let výročí

slaví tato již legendární značka v letošním roce.

V roce 2000 KENZO vytvořilo první vůni z linie FLOWER BY KENZO - svůj pudrově květinový podpis rozpoznatelný mezi všemi ostatními.

O 20 let později KENZO oslavuje svou ikonickou vůni a obnovuje svůj čichový podpis s novinkou Flower By Kenzo Poppy Boquet EdP

Tato dřevitě květinová vůně v sobě ukrývá jedinečnou sílu máku a oslavuje bezpodmínečnou lásku ke květinám.