KOLEKCE TRUSSARDI

Současná moderní žena je silná osobnost, která jde s dobou, je emancipovaná, uvolněná, odolná, nezávislá a vždy „s otěžemi pevně v rukou" udávající vlastní směr svému životu. 

Skrz naskrz italská vonná kompozice

evokující živelnost, eleganci a pozitivitu. V úvodních tónech se mísí svěžest mandarinek se sladkostí neroli. Srdce vyjadřuje levandule s omamnými tóny jasmínového absolutu a bílé jiřiny. V základu je vůně zavinuta do semišového a fialkového akordu s esenciálním olejem z pačuli.

DÁREK K NÁKUPU

K nákupu značky Trussardi nad 1500 Kč získáte jako dárek cestovní balení Trussardi Pure Jasmine EdP 10 ml. Platí pouze při nákupu online.

CHCI DÁREK

Nová, v pořadí druhá vůně

kolekce TRUSSARDI je stejně jako její předchůdkyně zahalena do flakónu dokonalého cylindrického tvaru, který evokuje siluetu pouzdrových šatů. V hlavě vůně se střetávají zářivé esenciální oleje z bergamotu a neroli s neotřelými tóny slané pistácie a šťavnatého ovoce. Návykový květinový nektar jasmínového absolutu a magnólie v srdci vůně dodává kompozici neotřelou smyslnost, kterou v závěru zahalují tóny santalového dřeva s hřejivou vanilkou a záhadnou pačuli.