KRÁSA NA POČKÁNÍ

Většina žen sní o zářivé pleti každý den, ale stres, znečištění a hromadění odumřelých buněk, nečistot a toxinů na povrchu pleti mohou způsobit, že pleť vypadá mdle, unaveně, je hrubá na dotek a její textura se stává nerovnoměrnou...
Jaké je tedy tajemství zářivé pleti?

Odstranění odumřelých buněk, stimulace mikrocirkulace a posílení buněčné obnovy.

Clarins výzkumný tým vytvořil 3 nové produkty, které pomáhají posílit prozářený vzhled pleti během okamžiku! Lze je používat jako součást ucelené péče o pleť nebo samostatně pro oživení kontur obličeje a podporu zářivého vzhledu a obnovené pleti už za pouhých 7 dní!

Clarins

Beauty Flash Balm

krém na obličej
1 130 Kč

1. Beauty Flash Balm je již více než 40 let jedním z nejikoničtějších a nejunikátnějších produktů péče o pleť od Clarins. Nabízí vypínací a oživující účinek, který podporuje zářivější vzhled pleti během okamžiku.

Jeho složení je nyní více přírodní s 96% složek přírodního původu, které působí jako super rozjasňující koktejl.

Clarins

Beauty Flash Peel

peeling
1 310 Kč

2. Beauty Flash Peel  vám umožní dosáhnout obnovené pleti i v pohodlí domova.

Čím je tak výjimečný? Kombinace dvou kyselin (glykolová a salicylová) působí ve všech vrstvách pleti a účinně a viditelně se zaměřuje na nedostatek prozáření, nerovnosti pleti a viditelné jemné vrásky.

Clarins

Beauty Flash Facial Stimulator

masážní pomůcka
1 280 Kč

3. Beauty Flash Facial Stimulator je účinná masážní pomůcka 2-v-1 inspirovaná dávnou čínskou technikou, která pomáhá jemně tvarovat a podporuje liftingový efekt kontur obličeje.

Válečky na špičce nástroje jsou vroubkované, aby běhěm masáže pomáhaly zajistit odvod lymfy. Na druhém konci najdete nástroj zahnutého tvaru zvaný Gua Sha. Dvě části - dva manuální úkony, které propůjčují veškeré odborné znalosti Clarins Spa kdykoli a kdekoli!