LEGENDA V ČERVENÉM KABÁTĚ

"Montblanc je značkou kultury a kvality, která věří v důležitost sdílení idejí a myšlenek s ostatními za pomoci psaní. Tuto víru sdílím i já, jako někdo, kdo celý život těží z hodnot a kultury, kterou mi předal můj otec a rodina a kterou se i já snažím předávat dál. Zapisuji si své myšlenky do deníku každý den ... nejsem jen rozdavač autogramů!"  směje se Zinédine Zidan.

Zinédine Zidane je živoucím ztělesněním hodnot značky Montblanc, muž který otiskl svou stopu nejen do světa sportu, ale má také neuvěřitelný vliv na společnost v globálním měřítku. Jeho život je důkazem toho, že pokud si zvolíte správné životní hodnoty, dovedou Vás k úspěchu a naplnění. Stal se inspirací pro mnoho lidí napříč generacemi.

DÁREK K NÁKUPU

K nákupu vůní značky MONTBLANC v hodnotě nad 1500 Kč získáte jako dárek černý termohrnek. Platí pouze při nákupu online. Nevztahuje se k akci Jen za 890 Kč a dárkovým kazetám. 

TO MUSÍM MÍT

Před 10 lety Montblanc zhmotnil cílevědomost, důvěru v sebe sama a vlastní schopnosti do jedinečného parfému.

Nyní se vůně Montblanc Legend vrací v nové podobě, odvážnější a odhodlanější než kdykoliv předtím.

Žádná barva nemá větší intenzitu než červená. Vizuálně výrazná a vždy úchvatná,dodává svému nositeli atraktivitu, sebevědomí, vitalitu a sílu.

Rudá je také součástí dědictví Montblanc, již v roce 1906 inspirovala legendární plnící pero „Rouge et Noir". Od té doby je jednou z ikonických barev značky v různých kolekcích v průběhu let, od psacích potřeb, přes kožené doplňky a nyní s Montblanc Legend Red i v parfémech.

Charismatická dřevitá vůně, svěží a intenzivní, troufalá a zároveň jemná, navozující pocit vzrušení z rychlosti.

ZRYCHLÍ TEP I VAŠEHO SRDCE