LETNÍ LOOK podle GOSH COPENHAGEN

Jestli vás zaujal trend barevných řas, pak je nejvyšší čas to vyzkoušet! Léto podle této dánské značky bude hrát barvami, a kromě výrazných očí si vystačíte s plnými rty a zdravím zářící pletí.

O tu se postará nejnovější podkladová báze z řady Primer Plus+, která pleť prokrvuje díky obsahu přírodního taurinu a rozjasňuje a zvláčňuje díky mořským řasám a vodě. Navíc zdokonaluje povrch i barvu pleti díky lehkému a přirozenému tónování.

GOSH COPENHAGEN

Primer Plus+ 009 Anti-Dullness

rozjasňující podkladová báze
429 Kč

PODKLAD

je základ a díky této rozjasňující bázi s růžovým tónem to v létě zvládnete hravě. Obsahuje navíc řadu pečujících složek a můžete ji použít i samostatně pro zdokonalení přirozeného vzhledu pleti.

GOSH COPENHAGEN

Boombastic Crazy Mascara

objemová řasenka
od 329 Kč
Další varianty (5)

BAREVNÉ ŘASY

jsou čím dál tím víc trendy. Vyzkoušejte třeba olivově zelenou, sytě modrou nebo fialovou, které dodají vašemu vzhledu zcela nový rozměr.

GOSH COPENHAGEN

Matte Eye Liner

matná tužka na oči
od 249 Kč
Další varianty (18)

MATNÉ LINKY

drží na víčku i v horkých dnech výborně. V nabídce je hned celá paleta odstínů, které můžete snadno kombinovat s řasenkami Boombastic a vytvořit tak originální a dlouho držící líčení.

GOSH COPENHAGEN

Lip Filler

vyplňující a zdokonalující balzám na rty
od 549 Kč
Další varianty (2)

EXTRÉMNÍ OBJEM A LESK

na rty v přirozené barvě skvěle doplní výrazné oči. Lip Filler obsahuje patentované látky, které rty hydratují a propůjčí jim opravdu mimořádný objem.