LETNÍ MOCKTAIL

Lehký nealkoholický drink plný živin je přesně to, co vaše vyprahlé tělo v létě potřebuje. Postavte se za bar, a kromě sody a ledu přimíchejte ingredience jako třeba kolagen nebo chytrou mikrokapsli, které se postarají nejen o vaše blaho, ale také hezčí a zdravější tvář.

PITNÝ REŽIM

je základem ke zdravé a zářící pleti. Zeptáte-li se modelek na jejich tajný tip, shodně odpoví, že spánek a pitný režim. S tím prvním vám pomoct neumíme, s druhým pomůže WATERDROP. Moderní mikrokapsle nabité vitamíny a výtažky ze super ingrediencí můžete střídat podle potřeby, v nabídce najdete několik variant. Žhavou novinkou jsou tablety Oro s přírodním kofeinem z rostliny guayasa nebo osvěžující Flair s bezovým a lipovým květem.

Waterdrop

ORO (Mango - Guayusa - Guava)

microdrink 12 kapslí
229 Kč
Waterdrop

FLAIR (Bezový květ - Lipový květ - Zralé maliny)

microdrink 12 kapslí
229 Kč

TIP

Mikrokapsle jsou skvělým řešením na cesty nebo pro všechny, kteří neradi kupují plastové lahve. Oživte si vodu kdykoli a kde kdekoli, stačí vhodit do lahve s 500 ml čisté vody a lahodný nápoj je na světě.

SMYSSLY

Mořský kolagen s fytoceramidy

kolagenový nápoj
1 190 Kč

KOLAGEN

je jednou z nejvíce diskutovaných ingrediencí. Aby ale kolagen fungoval na pleť, vlasy a nehty (na rozdíl třeba od kloubních chrupavek), je třeba hledat kolagen, jehož zdrojem jsou mořské ryby. Právě takový nabízí československá značka SMYSSLY, která hydrolyzovaný rybí kolagen v té nejčistější formě doplňuje o kyselinu hyaluronovou, fytoceramidy, vitamín C a zinek pro krásné a zdravé vlasy a nehty. Stačí smíchat jednu až dvě stylové lžičky (součást balení) s vodou a vytvořit si každodenní rituál, výsledky se dostaví za několik týdnů.