LETNÍ NEZBYTNOSTI

20.08.2020

Přírodní deodoranty, které skutečně fungují, šetrné gurmánské pasty na zuby, které byste nejraději snědli, nebo extra dávka hydratace? Máme pro vás výběr top produktů, které stojí za povšimnutí nejen během léta, ale po celý rok!

VŽDY PŘI SOBĚ


Brát s sebou velké flakóny na cesty je někdy nemožné. Své o tom ví i značky jako třeba CHLOÉ nebo BVLGARI, které jako první zareagovaly a zařadily do běžného sortimentu i cestovní verze svých bestsellerů ve verzi 20 nebo 25 ml. V roztomilém 20 ml balení si nově můžete dopřát i všechny Signoriny od Salvatore Ferragamo. S těmi už si bohatě vystačíte i na delší cestě, přesto se nemusíte vzdávat svého oblíbeného flakónu. 

ŠETRNÝ DEODORANT

O tom, že tolik účinný a silný produkt, jakým je deodorant, může být 100% přírodního původu, vás přesvědčí kanadská značka LOVEFRESH. Kromě designového obalu, který si zamilujete, vás přesvědčí i jejich celodenní výdrž, a především pak složení plně přírodního původu a bez potenciálně škodlivých látek. Navíc si můžete všechny varianty dopřát i v cestovní verzi, která se vleze i do té nejmenší taštičky.

GURMÁNSKÉ ZÁŽITKY

Když se spojí organické složení a lahodné příchutě spolu s designovými obaly, povznese se i tak obyčejný produkt, jakým je zubní pasta, na mistrovský kousek. Za těmi od LEBON stojí manželé Stephanie a Richard, kteří jsou milovníky oceánů a luxusních destinací. Organické pasty vynikají svým složením z výhradně organických, přírodní, minerálních a veganských ingrediencí. Gurmánské příchutě jako třeba lékořice, skořice nebo ananas s rooibosem stojí za to vyzkoušet. Vybrané varianty jsou navíc k dostání i v cestovní velikosti 25 ml, která vás bude stylově doprovázet na všech cestách.

ZAŽEŇTE ŽÍZEŇ

Taky si v horkých letních dnech dopřáváte častěji minerálku s vyšším obsahem minerálů a stopových prvků? To stejné udělejte i pro svoji pleť! Termální voda z lázeňské oblasti Gangwon-do v Jižní Koreji jich má až 300x více než běžné evropské prameny. Díky tomu do vaší vyprahlé tváře vpraví extrémní dávku živin a ochrany kdykoli během dne.