LÉTO A BARVY PATŘÍ K SOBĚ

09.07.2020

Rozkvetlé květiny, zralé ovoce, barevné koktejly anebo relax u vody. Léto je zkrátka plné barev, díky kterým máme lepší náladu, více energie a různé zážitky si můžeme vychutnávat ještě o trochu více.

Právě proto je léto ročním obdobím, ke kterému patří výraznější a pestřejší look.

Barvy se nemusí promítat jen do našeho šatníku. Barevnější nehty a líčení jsou skvělou příležitostí, jak zazářit a dát průchod naší fantazii. Nebojme se použít výraznější rtěnky, stíny a oční linky. Z laků sáhněme po méně tradičních barvách.

Oživíme svůj vzhled, budeme se cítit sebejistější a krásnější. Navíc v létě můžeme více experimentovat a vyzkoušet i produkty, které bychom jinak nepoužily. A ani nemusíme vyrážet na dovolenou do zahraničí. Příležitostí je spousta, od letního grilování, přes posezení na zahrádkách restaurací až po letní kina. V našem objevování pestřejších looků navíc můžeme najít i takový, který zařadíme do každodenní image.

NEHTY

1. Prvotřídní manikúra

Barevné laky přitáhnou na naše ruce více pozornosti, než obvykle. Aby krása našich nehtů opravdu vynikla, pečujme o ně. Použijme podkladový i svrchní lak, kvalitní vyživující krém na ruce a kůžičku a nehty každý týden pilujme. Mavala Cuticule Cream kůžičku vyživuje a zabraňuje jejímu popraskání. Ruce budou zdravější a krásnější.

2. Vynikněte s barevnými laky

Neutrální odstíny laků na nehty vyměňme za barevné. Díky pestrým nehtům se dostaneme do letní nálady a budeme se cítit výjimečně. Letní kolekce švýcarských laků Mavala Poolside Collection hraje letními barvami jako je modrá, růžová anebo tyrkysová. Laky skvěle kryjí, dlouho vydrží a nehty nepoškozují.

RTY

 3. Péče především

Jemné nedostatky našich rtů a suchá kůžička jsou běžné. Kůže na rtech se obnovuje stejně, jako jinde na těle. Ale výrazné rtěnky mohou nedokonalosti našich rtů zdůraznit. Skvělým pomocníkem je  balzám na rty a jemný peeling. Sugar Lip Scrub od Naj Oleari rty zbaví odumřelé kůžičky a zároveň vyživí. Díky němu budou výrazné rtěnky na našich rtech vypadat vždy bezchybně.

4. Odvažte se s výraznými rty

Výrazné rtěnky upoutají na první pohled. Sáhněme po hravějších odstínech, jako je fuchsiová, magenta, malinová nebo rumělka. Jediným pravidlem je, aby se odstín hodil k naší barvě pleti. Jinak výběr barvy záleží na našem vkusu a náladě. Vysoce pigmentované a dlouhotrvající rtěnky Creamy Delight Lipstick od Naj Oleari naše rty nejenom ozdobí, ale vyživí. Navíc jsou v roztomilém balení, které v nás navodí letní náladu.

OČI

5. Hrajte si se stíny

Do kombinování barev se můžeme pustit i samy. Anebo použít barvu pouze jednu. Oční stíny Naj Oleari Colour Fair Eyeshadow jsou k dostání v široké škále barevných odstínů. Výborně kryjí, mají hedvábnou texturu a dokonce obsahují kyselinu hyaluronovou, která zaručí, že oční make-up zůstane svěží po celý den. Můžeme zvolit suchou i mokrou aplikaci.

6. Kombinujte barvy

Na zvýraznění očí barevnými odstíny je léto nejlepší příležitostí. Hravé barevné paletky očních stínů nám usnadní práci s tím, jaké barvy k sobě půjdou nejlépe. 


7. Ušetřete čas s tužkami  


Použití barevných tužek na oči je rychlé a jednoduché. Přitom dosáhneme veselého a výrazného efektu. Pokud nám nezbývá příliš času anebo s make-upem začínáme, syté kajalové tužky Irresistible Eyeliner Kajal Naj Oleari pro nás budou skvělým nástrojem ve zpestření očního make-upu.

PRO LETNÍ LOOK DOPORUČUJEME