LOOK PODLE DIOR

Jarní novinky DIOR přináší kromě krásy i jasné poselství – jedině udržitelná krása je ta pravá. A že nejde jen o prázdný slogan dokazuje značka svým inovovaným make-upem nové generace. Diorskin Forever v provedení Glow nebo Matt má vylepšené „čisté" složení, které pleť hydratuje a vydrží celých 24 hodin, a jeho lahvičku tvoří ze 40 % recyklované sklo. Díky tomu je ročně využito 488 tun jinak nevyužitelného skelného odpadu, a to už stojí za zamyšlení.

LESK A MAT

Vyberte si jednu ze dvou variant nového Diorskin Forever, který byl testován v nepříznivých podmínkách. Odolá horku, vlhkému vzduchu i otěru, a navíc je mimořádně příjemný.

Matný finiš x Rozjasněný finiš

 

 

 

 

PÉČE A OBJEM

Unikátní hydratační péče o rty, kterou můžete nosit buď přes den pro okamžitý objem rtů nebo přes noc jako účinné sérum pro intenzivně hydratované a viditelně plnější rty. Pro extra účinek kombinujte s leskem Dior Addict Lip Maximizer.

CHYTRÝ BALZÁM

První tónovaný balzám, který lze po spotřebování doplnit. Díky hydratačnímu složení s pečujícími květinovými extrakty jsou rty den za dnem krásnější. Můžete použít samostatně nebo jako podklad pod rtěnku.