LOOK PODLE GOSH

06.07.2020

LÉTO V DÁNSKÉ METROPOLI MÁ PODTITUL #GOSHIMBEAUTIFUL.

CÍLEM JE DOKÁZAT, ŽE CÍTIT SE KRÁSNĚ MŮŽE OPRAVDU KAŽDÝ. STAČÍ PÁR PRODUKTŮ, KTERÉ PODTRHUJÍ NAŠI ORIGINALITU, ZDRAVÉ SEBEVĚDOMÍ A LÁSKA NEJEN K NÁM SAMÝM, ALE TAKÉ K PROSTŘEDÍ, KTERÉ NÁS OBKLOPUJE. TO GOSH DLOUHODOBĚ PODPORUJE PROSTŘEDNICTVÍM VEGANSKÝCH PRODUKTŮ A NOVĚ I RECYKLOVANÝCH PLASTŮ Z MOŘÍ A ŘEK, KTERÉ NAJDETE NAPŘÍKLAD V OBALU NEJNOVĚJŠÍ ŘASENKY CATCHY EYES MASCARA DRAMA.

1. MULTI PRODUKT

Modelka je nalíčena multifunkčním barevným  pigmentem v  odstínu 005 Chrome Rose. Tento univerzální produkt v metalickém růžovém odstínu můžete aplikovat na víčka, na rty nebo na klíční kosti pro rozjasnění opálené kůže.

2. INTENZITA

Oblíbená ultra černá linka ve fixu s tenkým a precizním hrotem a se složením na vodní bázi perfektně drží po celý den, přesto ji lze velmi dobře odlíčit.

3. DRAMA

Nová verze bestsellerové řasenky má vylepšený projmutý kartáček pro ještě větší objem a natočení. Její obal je z 50 % vyroben z recyklovaného mořského plastu OWP.

4. CHYTRÝ KARTÁČEK

Pokud chcete jeden jediný produkt pro úpravu obočí, zvolte tento fix, který usměrní a vyplní chybějící obočí tím nejpřirozenějším způsobem.