LOOK PODLE NAJ OLEARI

16.03.2022

Kolekce Freshly In Beauty od italské značky Naj Oleari spojuje zářivé barvy a neuvěřitelně lehké a pečující konzistence. Nyní můžete vybrané produkty zakoupit s 50% slevou. Nechte se inspirovat líčením, ve kterém hraje prim trendy barva letošního roku.

ROZZÁŘENÁ PLEŤ

Sjednocený tón a rozjasněný vzhled tváře s velmi přirozeným efektem „druhé kůže" získáte s ultra lehkým tekutým make-upem Sunlight Flawless Foundation v luxusní skleněné lahvičce s kapátkem. Minimalizuje nedokonalosti a redukuje známky únavy. Svou konzistencí připomíná pleťové sérum. Je nabitý antioxidanty a jedinečnými přírodními extrakty ze zázvoru, jablka a vodního melounu, které zlepšují hydrataci a elasticitu pleti.

Naj-Oleari

Lovely Cheek Blush

rozjasňujicí tvářenka
od 720 Kč
Další varianty (2)

ŠŤAVNATÁ JABLÍČKA

Je vaše pleť po dlouhé zimně stále bledá a mdlá? Vdechněte jí energii pomocí tvářenky Lovely Cheek Blush v některém z nových šťavnatých odstínů 05 Apricot nebo 06 Desert Rose. Její složení je obohacené o extrakt z voskovky s regeneračními účinky. Mikro pudrové částečky zajistí optimální intenzitu barvy a dlouhotrvající zářivý efekt.

FIALOVÉ JISKŘENÍ

Královnou kolekce Freshly in Beauty je nádherná kompaktní paletka očních stínů Sweet Boutique Eyeshadow Palette se čtyřmi sytými odstíny. Jsou laděny do teplých zlatavých tónů a doplněny zářivou růžovofialovou. Ukrývají se v elegantní metalické krabičce s magnetickým zavíráním.

Tip od vizážistů Naj Oleari: Na celou plochu horních víček aplikujte štětcem růžovofialový odstín a rozetřete do ztracena. Oční oblouky vystínujte pomocí tmavě hnědého odstínu. Zlatý odstín použijte k rozjasnění oblasti pod obočím, vnitřních koutků a linie spodních řas. Zářivě barevného looku docílíte nanesením růžovofialového odstínu do středu horních víček.

SLADKÝ POLIBEK

Toužíte po dokonale hebkých a vyživených rtech? Tónovací barva a olej na rty 2 v 1 Water Love Lip Tint & Lip Oil vykouzlí jemný barevný efekt v růžovém nebo červeném odstínu s půvabným leskem a zároveň bude rty hýčkat. Nemastné a nelepivé složení na bázi olejů je obohaceno o kyselinu hyaluronovou a vitamíny C a E. Barvu i olej můžete používat dohromady nebo samostatně. Bonusem je božská kokosová vůně!