LUXUSNÍ RADOSTI

Darujte tyto Vánoce vašim nejbližším dárek, díky kterému zazáří. Objevte vůně od legendárního šperkařského domu Tiffany & Co. Nyní s originálním dárkem k nákupu!

DÁREK K NÁKUPU

K nákupu jakékoliv vůně Tiffany & Co. (50 ml a více) získáte jako dárek luxusní sadu tužek Tiffany & Co.

ZÍSKAT DÁREK

Tiffany & Co., založen v New Yorku v roce 1837, je jedním z předních světových klenotnických domů a americkým luxusním domem designu. Ikonická značka s bohatým historickým dědictvím definovala svůj styl vizionářským uměním, inovativním řemeslným zpracováním a nápaditým vtipem.

TIFFANY & Co. EAU DE PARFUM

Tiffany Eau de Parfum je zářivá a moderní vůně, která se otevírá vrchními tóny mandarinky. V srdci vůně se ukrývá vzácný květ kosatce, ikonická složka všech Tiffany vůní, která jim dodává sílu a ženskost. Smysl finiš vůně je zabalený do jemných tónů pižma.

TIFFANY & Co. ROSE GOLD

Tiffany & Co. Rose Gold Eau de Parfum čerpá inspiraci z ikonických tvarů diamantů a odráží design rose gold šperků Tiffany.
Vůně se otevírá ovocnými tóny černého rybízu doplněného o růžový pepř a plody liči, které dodávají vůni hravou a jiskřivou horní nótu. Srdcem vůně je akord modré růže – jedinečná směs japonské růže, která dodává vůni jemnou květinovou vůni. Semena keře ambrette se v základu vůně skvěle doplňují s pižmem a kosatcem.

ALL YOU NEED IS LOVE…