MUŽ MODERNÍ DOBY

01.01.2020

PŘES DEN SE VRACÍ KE SVÝM KOŘENŮM A K PŘÍRODĚ, KTEROU JE INSPIROVÁN A JEJÍŽ ZÁCHRANA MU NENÍ LHOSTEJNÁ. V NOCI SE STÁVÁ UMĚLCEM A LOVCEM, TAK TROCHU DOBRODRUHEM S KREATIVNÍ MYSLÍ A PŘÍMO ELEKTRIZUJÍCÍM VZHLEDEM, KTERÝ PŘITAHUJE KOLEMJDOUCÍ ŽENY. POKUD TO CÍTÍTE PODOBNĚ, PAK VÁM DOKONALE SEDNE NĚKTERÁ Z NEJOBLÍBENĚJŠÍCH PÁNSKÝCH VŮNÍ ROKU 2019, SE KTEROU ROZHODNĚ NEŠLÁPNETE VEDLE!

RÁJ NA ZEMI

Pro muže
Bvlgari

Man Wood Neroli

parfémová voda
od 2 470 Kč
Další varianty (2)

Slavná klenotnická značka v sobě snoubí to nejlepší ze své řecko-italské historie, k jejímuž odkazu se váže i nová pánská vůně Bvlgari Man Wood Neroli. Cílem Alberta Morillase bylo aktivovat v nositeli instinkt, pomocí nějž lze najít rovnováhu mezi lidskými tužbami a potřebami přírody tak, aby se ji podařilo ochránit a zachovat pro příští generace. Vůně vás přenese do citrusového sadu, kde si pochutnáte na čerstvě utrženém pomeranči. Vzápětí vás zaplaví příboj mořské vody, který v závěru vyplaví na pláž solí provoněné dřevo.

SKUTEČNÉ HODNOTY

Pro muže
Calvin Klein

Eternity Eau De Parfum for Him

parfémová voda
od 1 530 Kč
Další varianty (3)

Od svého uvedení v roce 1988 se vůně Eternity drží hodnot jako romantika, láska, intimita a věrnost. Její nejnovější verze v podobě parfémové vody je oslavou mnoha různých úhlů pohledu na život muže. Vůně si zachovává typickou fougérovou esenci, která je obohacena o dřevité tóny, šalvěj, cypřiš a akord semiše.

UMĚLECKÁ DUŠE

Pro muže
Trussardi

Riflesso Blue Vibe

toaletní voda
od 1 500 Kč
Další varianty (3)

Přes den seriózní manažer, v noci člověk s uměleckou duší a sklony vytvářet něco nečekaného a inspirativního. Tak vypadá moderní muž TRUSSARDI, kterého autorka Véronique Nyberg vytvořila s pomocí protikladů. Na úvod kombinací hřejivého rumu s davanou a svěžím yuzu, následované lískovým oříškem s geraniem a pelyňkem a v závěru doplněné typickou italskou kůží, ambrovým dřevem a tabákem odkazující k historii slavné značky.

KDYŽ SE SETMÍ

Pro muže
Yves Saint Laurent

La Nuit L´Homme

parfémová voda
od 2 740 Kč
Další varianty (3)

Nová parfémová variace slavné L´Homme nás přenáší do svůdné, elektrizující noci, kdy se sebekontrola vytrácí a na řadu přicházejí žhavé a enigmatické tóny. Typické orientální kořeněné nóty skořice, levandule, semínka tonky a vetiveru doplňuje santalové dřevo, pačule, šalvěj a kůže.

ZPĚT KE KOŘENŮM

Pro muže
Dior

Sauvage Parfum

parfémová voda
od 3 230 Kč
Další varianty (2)

Nová, vysoce koncentrovaná interpretace Sauvage mísí extrémní svěžest s teplými orientálními tóny. François Demachy se inspiroval nedotčenou divočinou rozléhající se pod modrou noční oblohou a vůní praskajícího ohně. Santalové dřevo ze srílanské „divoké" plantáže dodává vůni v závěru neuvěřitelnou moc a hutnost.