NEDEJTE JARNÍ ÚNAVĚ ŠANCI

03.03.2020

S příchodem jarních měsíců se můžeme cítit unavení a bez energie. Pomoci svému tělu můžeme nejen pestrou stravou a aktivním životním stylem, ale i kvalitní kosmetikou a doplňky stravy s aktivními látkami.

Elixír zdraví a krásy

MALINNA° Elixir Mint je doplněk stravy, který napomáhá ke zvýšení imunity a celkové regeneraci organismu. Díky svému silně antibakteriálnímu složení zabraňuje množení patogenních mikroorganismů a bakterií v organismu. Ve složení tohoto unikátního produktu na přírodní bázi najdete rostlinné extrakty, organické a esenciální oleje.
Jednu dávku si připravíte zředěním 4 ml elixíru (malá kávová lžička) a 200 ml vody. Rozředěný koncetrát je nejvhodnější vypít před spaním cca 2 hod po jídle nebo na lačný žaludek ihned po probuzení.

S MALINNA° Elixir Mint však můžete ozvláštnit a pozvednout na jinou úroveň svůj pitný režim, dentální hygienu i péči o pokožku

Tipy:
Antioxidační voda: Nakapejte několik kapek MALINA° Elixiru mint do 1l vody a pijte ji v průběhu dne.
Ústní voda: smíchejte MALINNA° Elixir mint v poměru 1:10 s čistou měkkou vodou a použijte jako ústní vodu.
Micelární voda: V nádobě s rozprašovačem smíchejte MALINNA° Elixir mint a kvalitní pitnou měkkou vodu v poměru 1:5 – 1:10. Používejte kdykoliv v průběhu dne, zejména pokud jste vystaveni ve vyšší míře slunečnímu záření.

Malá kostka s velkým efektem

Mikrodrink je nápoj budoucnosti, se kterým vykouzlíte kdykoli během chvilky lahodný, osvěžující, a především zdravý nápoj bohatý na vitamíny a extrakty z ovoce a superpotravin. Stačí mít po ruce lahev a 500 ml vody, ve které kostku rozpustíte. Je zcela bez chemie a vhodný pro všechny, včetně alergiků i malých dětí. Podporuje pravidelný pitný režim a šetří naše životní prostředí. 

Nová příchuť Waterdrop Zen, ve které se spojí chuť karamboly, citrónové trávy a extrakt z bílého čaje vám pomůže zklidnit mysl a doušek po doušku objevit harmonii. 

Porce vitamínů pro vaše tělo

Pokud si zakládáte na zdravém životním stylu, patříte mezi foodie nadšence, kteří sledují nejnovější stravovací trendy, a k tomu aktivně žijete a sportujete, pak zbystřete! Značka Dicora ze slunného Španělska nabízí sprchové gely a tělová mléka plné antioxidantů a extraktů ze superpotravin. 

Sprchové gely byly navrženy tak, aby plně vyhověly potřebám všech aktivních zákazníků, v minimalistickém obalu a s dostatkem prospěšných surovin, které udrží pokožku ve skvělé kondici po celý den. Vybírat můžete z několika variant. Naservírujte své pokožce např. vitamín A s mlékem a melounem, vitamín B s mandlemi a ořechy nebo vitamínu C s citrusy a broskví?

Probiotika ve spreji

Světem hýbe nejnovější trend, pod který se podepisují poslední vědecké výzkumy. Řeč je o tzv. správných bakteriích, jejichž rovnováha na povrchu pokožky je podle nich klíčovým řešením na všechny nedokonalosti. Od nadměrného pocení a maštění pleti přes akné, ekzémy, svědění, zápach, podráždění i zvýšenou citlivost a extrémní suchost – to vše je „pouze" důsledek převahy špatných bakterií (obdobně fungují probiotika i ve střevech). Exkluzivním řešením z USA je revoluční sprej MOTHERDIRT AO + Mist, který se skládá pouze z živých probiotik a čtyř ingrediencí a působí okamžitě kdekoli na těle, kde došlo k nerovnováze.

Na jeho účinky nedají dopustit stovky zákazníků i redaktorek beauty časopisů.

Sprej je vhodný pro všechny typy pleti, malé děti i lidi s nejrůznější přecitlivělostí a lze jej aplikovat do vlasů, na tvář i na celé tělo včetně intimních partií a nahradit s ním tak kompletní hygienu. Okamžitá náprava a náhrada desítek jiných produktů vám poskytne skutečnou úlevu a zcela změní vaše dosavadní vnímání „správné hygieny".