NEJOBLÍBENĚJŠÍ NOVINKY VŮNÍ ROKU 2020

18.12.2020

I když byl letošní rok plný zvratů, společenských změn a nejistot, některé věci zůstávají jisté. Vůně dává řadě lidí příjemné pocity a sebevědomí, což potvrzují i sociologické průzkumy. Podle nich se lidem často poutají zážitky ke konkrétním vůním a v těžkých dobách jsou pro ně připomínkou krásných chvil a prožitků.

Pojďte se s námi ohlédnout za nejúspěšnějšími novinkami letošního roku, které si získaly vaši oblibu.

DÁMSKÉ VŮNĚ

Pro ženy
Versace

Dylan Turquoise

toaletní voda
od 1 770 Kč
Další varianty (3)

VZPOMÍNKA NA LETNÍ DNY

Vydejte se k ostrovům, kde se blankytné nebe dotýká průzračných vln. Vůně Dylan Turquoise je oslavou letních dnů, které v úvodu charakterizuje svěžest čerstvých citrónů primofiore, sicilská mandarinka a pikantní růžový pepř. Srdci dominuje šťáva z tropického ovoce guava v kombinaci s jasmínem a frézií. Závěrečnou smyslnost dodává vůni dřevitý akord molekuly Clearwood® v kombinaci s ambrou a bílým pižmem. Tváří dlouho očekávané novinky, která v souladu s posledními trendy splňuje požadavky na šetrnost a odpovědnost, se stala modelka Hailey Bieber.

Pro ženy
Hugo Boss

Alive

parfémová voda
od 2 240 Kč
Další varianty (3)

RADOST ZE ŽIVOTA

Dílo parfumérky Annick Ménardo vzniklo jako protipól k ikonické pánské Boss Bottled. Radostná vůně má inspirovat ženy prožít celý život naplno. S tóny energického jablka, ostrého černého rybízu, švestky, teplé skořice a madagaskarské vanilky, které připomínají, že život se nejlépe žije, pokud jiskříme energií.

TIP: Vůně je k dispozici i v dárkové kazetě.

KLUB CENA
Pro ženy
Giorgio Armani

My Way

parfémová voda
od 2 240 Kč
Další varianty (4)

NA CESTĚ

My Way je věnovaná ženám, které se nebojí cestovat a neustále posouvat vpřed. Ingredience z celého světa, jako pomerančový květ z Egypta, tuberóza a jasmín z Indie, cedrové dřevo z Virginie a vanilka z Madagaskaru podtrhují kosmopolitu vůně. Modro zlaté víčko v podobě kamene pak pomyslně symbolizuje a spojuje celou Zemi.

Pro ženy
Montblanc

Signature

parfémová voda
od 1 260 Kč
Další varianty (3)

VLASTNORUČNÍ PODPIS

Příběh výrazně ženského a záhadného kontrastu psaný z pomyslného pera Diane Ducret, belgické spisovatelky, která propůjčila vůni svoji tvář. Tóny klementinek, pivoňky a orchideje otevírají tuto vůni plnou světla a lehkosti. V jejich odlesku se pak zrcadlí uhrančivé fasety vanilkové tinktury, smyslné tóny magnólie a sluncem zalité lístky ylang ylang.

TIP: Vůně je k dispozici i v dárkové kazetě.

Pro ženy
Valentino

Voce Viva

parfémová voda
od 2 340 Kč
Další varianty (3)

MŮJ HLAS, MÁ SÍLA

Vůně oslavuje hlas každé ženy a zároveň je vyzývá, aby se ho nebály použít. Otevírá se italským bergamotem zjemněným mandarinkou. Pomerančový květ a gardénie tvoří bohatý květinový buket, který se díky intenzivnímu akordu mechu stává až návykovým.

PÁNSKÉ VŮNĚ

Pro muže
Bvlgari

Man Glacial Essence

parfémová voda
od 3 420 Kč
Další varianty (2)

NÁDECH SVĚŽESTI

Přenést neviditelnou sílu vzduchu do podoby vůně byla neskutečná výzva. Značka BVLGARI vyšplhala na jeden z nejvyšších vrcholků světa, aby zachytila ten nejsvěžejší a nejčistší závan čerstvého vzduchu – toho, který nás inspiruje dosáhnout výš. Živelná síla dřevité fougère kompozice s esencí z bobulí jalovce a pelargónie a extraktem ze zázvoru je zahalena do mrazivě ledového hávu.

Pro muže
Hugo Boss

Boss Bottled Eau de Parfum

parfémová voda
od 2 670 Kč
Další varianty (2)

MUŽ DNEŠKA

Rafinovaná, kořenitá kompozice z dílny Honorine Blanc přináší novou intenzitu do už tak živé a hřejivé ikony Boss Bottled. Vysoká koncentrace výhradně přírodních surovin ve spojení s inovativními způsoby extrakce vytváří jedinečnou, luxusní vůni s překvapivými současnými fazetami.

Pro muže
Givenchy

Gentleman Boisée

parfémová voda
od 2 830 Kč
Další varianty (5)

JEŠTĚ PŘITAŽLIVĚJŠÍ

Od roku 2017 nabízí linie vůní Gentleman novou vizi elegance spojující odvážnost a jemnost. A nyní se síla její přitažlivosti ještě umocňuje s novinkou Boisée. Překvapivá vůně, která spojuje teplo ohnivého dřeva s jemnou elegancí duhovky. Jako gentleman, který ve stejné míře demonstruje charakter a citlivost. S tóny semen koriandru, zeleným gerániem či návykovým kakaem, složen mistrovskými parfuméry Nathalií Lorson a Olivierem Crespem.

Pro muže
Giorgio Armani

Acqua di Giò Profondo

parfémová voda
od 2 340 Kč
Další varianty (3)

INTENZITA OCEÁNU

Acqua Di Giò – esence vody, která překračuje hranice trendů i módních stylů. Ve své nové kapitole se parfumér Alberto Morillas vrací k základnímu elementu – k hlubinám oceánu v podobě minerálního ambrového akordu, který mistrovsky doplňuje směsí bylinek a svěžích citrusů.

Pro muže
Rabanne

1 Million Parfum

parfémová voda
od 2 710 Kč
Další varianty (3)

ODRAZ SLUNCE

Okázalou novinku v linii 1 MILLION má na svědomí dvojice Christope Raynaud a Quentin Bisch. Jejich mise byla vnést do vůně tvář nové generace 1 Million. Výsledkem je smyslná kompozice, ve které se střetává kůže s květinami. Hřejivá vlna připomíná zasychající mořskou sůl na kůži uprostřed parného léta. Slaný impuls vyvolává tuberóza, ambra a akord kašmíru. Oproti tomu ucítíte hřejivou kůži a pryskyřici devaterníku. Tváří vůně je Joey Bada$$, respektovaný umělec, který mluví nahlas za ty, kteří nejsou slyšet.