NOHY V POHYBU

10.08.2021

Heslo sportem ku zdraví platí dneska dvojnásob. Rozcvička a protažení svalů je samozřejmost, ale nezapomínáte ještě na něco?

Sportovce a lidi, kteří tráví příliš dlouho v uzavřené neprodyšné obuvi, trápí často nepříjemné pocení nohou a tendence k mykózám, jejíž léčba je běh na dlouhou trať.

Proto je důležité nezanedbávat hygienu a prevenci, s čímž vám pomůže luxusní profesionální kosmetika MARGARET DABBS LONDON, která je sázkou na jistotu.

Margaret Dabbs London

Shoe & Insole Cleansing Spray

čistící hygienický sprej na obuv a stélky 
690 Kč

ČISTÍCÍ SPREJ

Obsahuje antibakteriální Tea Tree olej, který napomáhá předcházet atletické noze. Osvěžuje a eliminuje zápach způsobený bakteriemi. Vhodný pro všechny typy obuvi a stélek.

Margaret Dabbs London

Foot Hygiene Cream

luxusní hygienický krém na nohy
830 Kč

LUXUSNÍ HYGIENICKÝ KRÉM

Balzám vazelínové struktury eliminuje pocení, zmírňuje příznaky mykózy nohou a pocity svědění. Pečuje o praskliny pokožky a zbarvené nehty. Vhodný pro citlivou pokožku, těhotné i diabetiky.

Margaret Dabbs London

Soothing Foot Powder

uklidňující pudr na nohy
650 Kč

PUDR NA NOHY

Deodorační pudr na nohy s antibakteriálním a antimykotickým účinkem osvěžuje nohy, eliminuje zápach a hloubkově hydratuje. Pudr naneste každé ráno mezi prsty na nohou a zbytek rozetřete po celém chodidle.