NOVOROČNÍ PŘEDSEVZETÍ PRO KRÁSNĚJŠÍ ROK

01.01.2021

Na konci roku snad každý bilancuje nad tím, co se podařilo, co naopak ne a kam směřovat v roce novém. Letos to bylo trochu jiné. Uplynulý rok přinesl řadu změn a nejistot úplně všem. Při pohledu na rok 2021 je před námi řada otazníků, přesto si přejeme, aby byl nový rok lepší, zdravější a svobodnější.

Zaměřte se na svoje zdraví a na prostor, ve kterém žijete. Krůček po krůčku na nich pracujte tak, aby bylo vaše tělo v harmonii a váš domov oázou klidu. Neobklopujte se přehršlí produktů a materiálních věcí, ale pečlivěji vybírejte ty, které za to stojí. Přinášíme vám pět tipů, které vám k tomu zaručeně dopomohou.

SLEVA 10%
Pro muže
Dr. Barbara Sturm

Enzyme Cleanser

čistící pěna na obličej
1 550 Kč

1. PRAVIDELNÉ ČIŠTĚNÍ

Snad každý dermatolog se shodne, že základem zdravé a zářící pleti je důkladné čištění. Proto pokud si máte vybrat jen jeden jediný kosmetický produkt, do kterého v novém roce investovat, vsaďte na odličující a čisticí produkty. Na výběr je nespočet forem – oleje, gely, mléka, pěny, prášky, balzámy nebo další textury. Při výběru dejte na vlastní intuici a pocitově sáhněte po tom, co je vám příjemné. Neexistuje žádné striktní pravidlo, kterým se musíte řídit.

objevit vše pro odličování a čištění

TIP Největším objevem roku 2020 je značka Dr. Barbara Sturm, o které bezpochyby ještě mnohé uslyšíte. Její enzymatický čistící pudr se při kontaktu s vodou mění v jemnou a šetrnou pěnu, která precizně očistí tvář od nečistot, zbytků make-upu a mazu.

Pilō

100% Pure Mulberry Silk Pillow Case

100% hedvábný povlak na polštář
1 999 Kč

2. KVALITNÍ SPÁNEK

Ať už spíte málo nebo hodně, rozhodující vliv na to, jak se budete cítit, má jeho kvalita. K té významně přispívají vnější podmínky, jako třeba světlený smog, hluk, teplota, kvalitní matrace a také ložní prádlo. Jestli se chcete konečně vyspat do růžova, investujte do kvalitního povlaku na polštář. Česká značka Pilō pracuje s pravým morušovým hedvábím a jejich povlaky se staly pojmem.

TIP Polštář ze 100% hedvábí má antiseptické účinky, je neuvěřitelně příjemný, předchází otlakům, zbytečné mechanické tvorbě vrásek ve tváři a necuchá vlasy.

3. ÚKLID A SYSTÉM

Udělejte si pořádek v kosmetice. Pokud patříte mezi milovníky, a tak trochu sběratele kosmetiky, platí to pro vás dvojnásob. Vyhoďte nebo darujte všechny produkty, které jste nepoužili víc jak tři měsíce. Zaveďte si systém a na příležitostně používané produkty nalepte malý štítek s datem, kdy byl produkt otevřený, pomůže vám to při příštím úklidu.

TIP Pro organizaci a lepší uskladnění produktů použijte organizéry. Průsvitný akrylový box je přehlednější než košík, navíc je snadno omyvatelný a přispívá tak k čisté a udržované koupelně. Ranní přípravy budou o mnoho snazší!

Waterdrop

NERO (Ostružina, kolový ořech, guarana) 6

microdrink 12 kapslí
229 Kč

4. PITNÝ REŽIM

O tom, že je pitný režim základem, vás nemusíme dlouze přesvědčovat. Přesto existuje podle průzkumů velká část populace, která nepije dostatečně a už vůbec ne kvalitně. Pokud si chcete dopřát výživný nápoj plný těch nejlepších ingrediencí, výtažků ze superpotravin a vitamínů, mějte vždy po ruce Waterdrop. Jednu malou šumivou tabletu vhoďte kdykoli podle potřeby do čisté vody v plnitelné lahvi, a podpořte tak nejen svůj pitný režim, ale i životní prostředí.

objevit vše pro oživení pitného režimu

TIP První microdrink od značky Waterdrop nabízíme v několika variantách podle aktuální potřeby – dodejte tělu antioxidanty a vitamíny, pročistěte jej nebo si umíchejte omlazující koktejl. Za zmínku stojí i energizující varianta Nero s kolovým ořechem a guaranou.

5. ČAS PRO SEBE

Stokrát zmiňované téma. Pro každého z nás představuje relax něco jiného, ale to hlavní zůstává. Zařaďte jej pravidelně do svého rozvrhu a nezapomínejte na něj. Ať už jde o posezení při svíčce s oblíbenou knihou nebo třeba horkou koupel. V naší nabídce najdete prvotřídní svíčky a bytové vůně či bomby do koupele. Navštivte novou sekci v našem internetovém obchodě Pro útulný domov a objevte produkty, se kterými vám bude v době pandemie o mnoho lépe.