OBJEVTE KOUZELNÝ SVĚT GUCCI FLORA GORGEOUS GARDENIA

Utečte do říše fantazie plné radosti s Gucci Flora Gorgeous Gardenia, která se mění v novou nádhernou parfémovou vodu, květinovou a zároveň jemně sladkou. Gucci Flora Gorgeous Gardenia se představuje v nové kampani plné květin a roztomilých zvířátek. Charakteristická květinová vůně pro všechny svobodomyslné ženy plné pozitivní energie.

Gucci Flora Gorgeous Gardenia je lahodný elixír radosti založený na květu gardénie, který se mísí se slunečnou jasmínovou absolue, veselým akordem hruškového květu a sladkým akordem hnědého cukru.

Kampaň #FloraFantasy, kterou režírovala a natočila umělkyně Petra Collins a jejíž hlavní tváří je umělkyně, herečka, průkopnice a filantropka Miley Cyrus, je cestou cukrově růžovým světem inspirovaným japonským anime a plným popových odkazů, kde více je více.

"Kampaň Flora Gorgeous Gardenia je výzvou k nové interpretaci světa květin nečekaným způsobem. Inspirace pochází od Miley Cyrus, umělkyně, která je svým duchem rock'n'rollová a zároveň eklektická... Protože kdo říká, že někdo s rock'n'rollovým přístupem nemůže žít ve světě květin a ztělesňovat vesmír Flora?" říká Alessandro Michele.

DÁREK K NÁKUPU

K nákupu jakékoliv vůně Gucci (50 ml a více) získáte jako dárek kosmetickou taštičku. Platí pouze při nákupu online.