OBJEVTE NEJKRÁSNĚJŠÍ VÁNOČNÍ DÁRKY OD GIORGIO ARMANI

Obdarujte letos své blízké takovými dárky, které skutečně udělají radost. Zkuste vybrat vůni podle typu osobnosti. Ať už sháníte dárek pro maminku, kamarádku či přítele, mezi vůněmi od Giorgio Armani najdete vždy tu pravou.

ELEGANTNÍ A ODVÁŽNÁ

Vůně Sì byla stvořena pro takové ženy, kterou jsou odvážné a nebojí se říct "ano". Zároveň jsou elegantní, sofistikované. Nechte se okouzlit kombinací růže, frézie a černého rybízu. Touto vůní udělate radost mamince i kamarádce.

 KOUPIT NYNÍ

DOBRODRUŽNÁ A ENERGICKÁ

Pokud vybíráte dárek pro ženu, která je od přírody zvídavá, ráda cestuje a poznává nové lidi, My Way je tou pravou vůní pro ni. Tato květinová vůně je kombinací ingrediencí z celého světa, které ve vás ihned probudí touhu po nových zažítcích.

KOUPIT NYNÍ

NESPOUTANÝ A AKČNÍ

Divokost a svoboda. Právě tyto hodnoty perfektně definují filosofii vůně Acqua di Giò. Vůně je inspirovaná svěžestí a rozlehlostí moře a je vhodná pro muže, kteří chtějí neustále rozšiřovat své obzory.

KOUPIT NYNÍ

TIP: JEŠTĚ VÍCE RADOSTI

Pokud chcete své blízké potěšit o něco více, vybírejte z luxusních vánočních setů, ve kterých můžete kromě vůně najít například tělové mléko, sprchový gel nebo cestovní verzi vůně.