OBJEVTE NEPOZNANÉ

S novou pánskou vůní Montblanc Explorer Platinum neexistují hranice. Bude vás vybízet k novým zážitkům a lákat na cestu za nevšedními dobrodružstvími.
Nyní s DÁRKEM a DOPRAVOU ZDARMA!

DÁREK K NÁKUPU


Ke každému nákupu vůní značky Montblanc nad 1200 Kč získáte jako dárek stříbrnou láhev na vodu Montblanc. Dárek se nevztahuje k rezervaci na prodejně a nákupu na prodejně. Platí pouze při nákupu online. Nevztahuje se k dárkovým kazetám a k Jen za 990 Kč.

ZÍSKAT DÁREK

Montblanc Explorer Platinum vypráví příběh dechberoucího setkání člověka s majestátním horským masivem a zachycuje úžas pramenící z propojení bezprostřední síly přírody a krásy zasněžených vrcholků zalitých sluncem. 

Je to vůně, která rozbuší vaše srdce a dodá vám odvahu objevovat dosud nepoznaná místa.

Nejnovější přírůstek rodiny Montblanc Explorer zachycuje vzrušení a krásu výpravy do rostoucích výšek prostřednictvím energické dřevité vůně. Hned v úvodu ucítíte jiskřivé svěží akordy grapefruitu, fialkových listů a šalvěje. Na intenzitě jim přidávají vzdušné tóny, které ztělesňují svěžest průzračných ledových krystalků. Parfém uzavírá výrazné spojení aljašského cedrového dřeva a elegantní ambry.

TIP

Objevte také další členy z rodiny Montblanc Explorer, kteří ve vás probudí touhu poznávat nová místa, a nesmí chybět v žádné výbavě správného dobrodruha.

Pro muže
Montblanc

Explorer

parfémová voda
od 1 320 Kč
Další varianty (3)
Pro muže
Montblanc

Explorer Ultra Blue

parfémová voda
od 1 320 Kč
Další varianty (3)