OBJEVTE SÍLU MODRÉHO RETINOLU

29.08.2022

Značka Biotherm je průkopníkem v oblasti biovědy. Tento příběh začal už před 70 lety, kdy značka začala využívat sílu živých mikroorganismů, planktonu (Life Plankton), ve světě péče o pleť a všech svých produktech, čímž otevřela dveře nové éře biologických věd.

Nyní posouvá značka své poznatky v oblasti biotechnologie a biovědy na další úroveň, a to díky nové generaci péče o pleť Blue Retinol.

CO JE TO BLUE RETINOL?

Blue Retinol je průlomová novinka v oblasti péče o pleť značky Biotherm a jedná se o nový druh retinolu. Blue Retinol je kombinace čistého retinolu (0,25 %) a Life Planktonu (1 %). Čistý retinol je sám o sobě velmi účinná aktivní látka, která se používá v produktech péče o pleť především v boji proti vráskám a známkám stárnutí nebo k léčbě akné. Life Plankton je silná regenerační složka patentovaná značkou Biotherm. Vědecké studie prokázaly, že právě Life Plankton mimo své regenerační účinky navíc zesiluje účinnost čistého retinolu, a to až dvojnásobně. Spojením těchto dvou aktivních látek tedy vzniká nové složení, které zlepšuje kvalitu a strukturu pleti, redukuje vrásky a obnovuje pleť.

NOVÉ BLUE RETINOL SÉRUM = ÚČINNOST A 100% VEGANSKÉ SLOŽENÍ

 

Toto inovativní složení nyní můžete vyzkoušet v novém nočním séru značky Biotherm – Blue Retinol Serum. Nejenže toto sérum přináší nové složení a neuvěřitelné výsledky, ale zároveň má 100% veganské složení, které bylo vyvinu s ohledem na udržitelné závazky značky. Složení séra obsahuje 88 % složek přírodního původu, 92 % složek, které jsou biologicky rozložitelné a 80 % složek, které jsou obnovitelné. Balení séra je navíc vyrobeno z 25 % recyklovaného skla a je recyklovatelné.

KOUPIT NYNÍ

JAKÝ VLIV MÁ BLUE RETINOL NA PLEŤ?

Po mnoha výzkumech, klinických studií a sebehodnocení žen, které nové noční sérum zkoušely, přichází značky Biotherm s neuvěřitelnými výsledky vlivu Blue Retinol na pleť. 100 % žen zaznamenalo redukci vrásek, a to především v oblasti glabelárních vrásek (oblast mezi obočím), nosoretních vrásek, vrásek na čele a v oblasti očí (oblast pod očima a ve vnějším koutku očí). Dále zaznamenaly viditelné zlepšení parametrů kvality pleti, jako je hladkost (+95 %), vyrovnání tónu (+93 %), projasnění (+93 %), zdokonalení struktury pleti (+82 %) a menší viditelnost pórů (+81 %).

TO MUSÍM VYZKOUŠET

NAJDĚTE SVÉ ÚČINNÉ DUO

Pokud si nevíte rady, jakou denní péči k nočnímu séru vybrat, připravili jsme pro Vás přehled 3 účinných dvojic. Každá z nich se soustředí na jiný efekt a má jinou kombinaci účinných látek. Jelikož noční sérum obsahuje silnou aktivní látku, retinol, použijte ve své denní rutině produkt s ochranným faktorem (minimálně SPF 30).

POŠKOZENÁ A OSLABENÁ PLEŤ

LIFE PLANKTON + ČISTÝ RETINOL + BIOCERAMIDY

Tato kombinace aktivních látek v nočním séru a péči Cera Repair vede k opravě pleti, která je poškozená environmentálními vlivy. Duo posiluje kožní bariéru a vzhled pleti, vyhlazuje ji a dodává Jí zdravý vzhled.

Biotherm

Blue Retinol Multi-Correct Cream

denní krém
2 380 Kč

NEJEDNOTNÝ TÓN A PRVNÍ VRÁSKY

LIFE PLANKTON + ČISTÝ RETINOL + PRO-RETINOL

Toto retinolem nabité duo vede ke komplexní korekci pleti. Pleť je bez vrásek, hladší a den po dni zářivější a sjednocená. Multi-korekční krém Blue Pro-Retinol navíc pleť okamžitě hydratuje a přináší pocit komfortu.

Biotherm

Blue Therapy Red Algae Uplift

krém
2 240 Kč

POVADLÁ PLEŤ A KONTURY

LIFE PLANKTON + ČISTÝ RETINOL + KOLAGEN

Dvojice séra s péčí Blue Therapy Uplift je to nejlepší pro zpevnění pleti a kontur v obličeji, vyhlazení i hlubších vrásek a navrácení mladistvého vzhledu Vaší pokožce.