OSLAVA NEZÁVISLOSTI A SVOBODY

09.03.2020

NOVÝ PŘÍRŮSTEK DO RODINY HUGO BOSS JE PŘIPOMÍNKA TOHO, ŽE KAŽDÝ DEN STOJÍ ZA TO, ABY BYL VYUŽIT NA 100 %.


Nezávislá, elegantní a velmi ženská – taková je žena, která nejlépe vystihuje duši parfému Alive. Žena, která rozumí tomu, že pohoda a štěstí je stejnou součástí života jako odhodlání a cílevědomost. Ví, že upřímnost a důvěra vůči sobě samotné jí dává vnitřní sílu kráčet životem s odhodláním a s hlavou vztyčenou.

 

Ženy ženám

Tvářemi světové kampaně jsou 4 ženy: Emma Roberts, Bruna Marquezine, Laura Harrier and Chloe Bennet.

Kampaň ALIVE nabízí unikátní pohled na situace, které je nejvíce drží "alive". Zachycuje je v momentech, kdy si užívají "nesnesitelnou lehkost bytí" každodenních momentů, ze kterých je cítit jejich nakažlivý optimismus a spokojenost. Na portrétech naopak vyjadřují svou vnitřní sílu a uvolněnou individualitu.

Aby byl čistě dámský tým kompletní, jsou jejími členy kromě talentů: perfumérka Annick Ménardo, designérka Amelie Riech, direktorka Rebecca Zlotowski a fotografka Collier Schorr.

Emma Roberts

je nepopiratelný talent, který v průběhu více než deseti let absolvoval působivou filmovou a televizní kariéru. Emma k tomu říká:
"Myslím, že nejodvážnější věcí, kterou může mladá žena ve své kariéře udělat, je naučit se, kdy říct ano, a kdy říct ne. Je to něco, co se stále učím. A myslím si, že když to dokážete ve správný čas, že to je ta nejodvážnější věc."

Laura Harrier

je rodačka z Chicaga a svou kariéru zahájila v 17 letech jako mezinárodní módní modelka. Cestovala po světě a zdobila stránky módních časopisů. Nyní se zaměřuje na role v oceňovaných filmech.
Laurak k tomu dodává:
"Cítím se nejvíce ALIVE, když dělám něco nového, nebo když jsem na místě, kde jsem nikdy nebyla. Je skvělé být součástí něčeho, co je v rukou žen: jsou to ony, kdo řídil, fotografoval a také plánoval kreativitu této kampaně, stejně jako vytvářel flakon i samotnou vůni. Miluji, že se všechny tyto ženy spojily, aby vytvořily něco nového. "

Bruna Marquezine

je jednou z nejvýznamnějších osobností a modelek své generace. Ve 23 letech má za sebou téměř dvě dekády kariéry. Je jednou z aktuálně nejslavnějších brazilských hereček. Bruna k tomu říká:
"To, co dnes cítím jako ALIVE aspekt, je umění nebo milování někoho nebo něčeho. A cestování. Abych žila život naplno, snažím se být pravdivá a autentická. Myslím, že nejlepším způsobem, jak žít, je být věrná sobě samé, věřit v samu sebe. To je nejlepší způsob, jak co nejlépe využít náš život. "

Chloe Bennet Wang

je herečka, umělkyně a aktivistka, nejlépe známá pro svou roli „Daisy Johnson (aka Quake)" v „Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D."
Chloe to komentuje slovy:
„Být na na scéně, tam se cítím nejvíce ALIVE, stejně jako být tvořivá, zamilovaná a opravdová. ALIVE žena se nebojí jít s kůží na trh, i když je vše chaotické, má jasnou představu o tom, co chce. To je ta, která bude milovat ALIVE. "

Vůně ALIVE

je ovocná a dřevitá Eau de Parfum vytvořená proslulou parférkou Annickem Ménardo jako protipól k ikonické mužské vůně BOSS Bottled.
Radostná vůně se silnou podpisovou stopou je navržena tak, aby inspirovala ženy k tomu, aby žily celý život naplno.

Vůně se rozvíjí prostřednictvím tónů energického jablka, ostrého černého rybízu, švestky políbené sluncem a teplé skořice, které připomínají, že život se nejlépe žije pokud jiskříme energií. Tón přírodní madagaskarské vanilky se stává symbolem tohoto parfému, symbolem radosti ze života, kterou má žena ALIVE.
Indický Jasmín Sambac v květinovém srdci vůně obklopuje smysly,kde kontrastuje s tymiánem.
Tento contrast symbolizuje schopnost vůně vybalancovat svou intezitu a lehkost k dokonalosti.
Základ vůně se opírá o mix živých a silných dřevitých tónů: čínského cedrového dřeva, krémového santalového dřeva, Olivového a Aljašského dřeva, které nabízejí uklidňující teplo a sílu, která inspiruje ALIVE ženu k životu podle svého tempa.

Annick říká: „Musíte to cítit, není to jen další vůně, je to něco mocného, smyslného, gurmánského, přesto elegantního a jednoduchého. Myslím, že to je ideální "BOSS Woman".

Design flakonu

se silným sklem navrženém německou klenotnicí Amelie Riechovou je obemknut velmi ženským a elegantním zlatým kovovým kroužkem; pevnou a hmatatelnou připomínkou, že štěstí lze najít v každém okamžiku.

Amelie komentuje: „Myslím, že BOSS má silný obraz s velmi mužskými aspekty, takže bylo zajímavé vyvíjet ženský protějšek a zjišťovat, jak bychom jej mohli zhmotnit pro ženský svět. Když se podívám na flakón, vidím mnohem víc. Pro mě je to šperk, mistrovské dílo, je to jako drahokam, něco velmi cenného. "

Když si ceníte osobního štěstí, každý okamžik dostane nový význam. Přijměte přítomnost a dokonalost s touto ženskou, přesto silnou novou vůní.

#FeelALIVE