OSOBITÁ VŮNĚ

29.03.2023

Po minulé úspěšné spolupráci s herečkou, spisovatelkou a podnikatelkou Vlastinou Svátkovou, jsme se znovu spojili, tentokrát k uvedení nové dámské  vůně MONTBLANC Signature Absolue.

Co pro Vás znamená nosit parfém?
Vůní, kterou nosím, okolí říkám: Tohle jsem já, tohle je moje vůně. Je to zvláštní proces propojení vůně s mou osobností.


Jak poznáte, že je pro Vás vůně ta pravá?
Svou osudovou vůni poznám podle toho, že mě zastavují cizí lidé a říkají mi, že mám nádhernou vůni, a ptají se, jaká to je. A bohužel i podle toho, že tu vůni sama na sobě necítím. Což je trochu nefér, protože se voním především pro sebe, a ráda bych si ji užívala po celý den. Ale bohužel je to tak, pokud vám vůně skutečně sedne, necítíte ji.

Jaké složení vůně máte nejraději?
Mám ráda vůně, které jsou jiné, možná i trochu atypické. Buď je někdo miluje, nebo nenávidí. Nejsou jednoznačně líbivé. Víc mě baví být kontroverzní, ale svá. Nechci jít s davem, abych se zalíbila všem. Miluju ylang ylang, nebojím se silných odvážných vůní.

Pro ženy
Montblanc

Signature Absolue

parfémová voda
od 1 340 Kč
Další varianty (3)

Co se Vám na vůni Montblanc Signature Absolue líbí nejvíce?
Je to právě exotická ingredience Ylang Ylang, kterou mám ráda nejen na sobě, ale kapu ji doma do vonných lamp i na polštář. Buď si ji zamilujete, nebo vám vadí. A mě uklidňuje, uzemňuje. Tato vůně ze mě dělá ženu, která si jde za svými sny a nebojí se dělat chyby, růst a učit se. Takto ji vnímám já. A navíc se značkou Montblanc mám ještě další propojení. Už léta podepisuji své knihy perem Montblanc, nosí mi totiž štěstí. A nakonec je to i zlato, kterým je flakon vůně ozdoben. Mám vlastní značku zlatých šperků adore. Mým rukopisem jsou šperky, které nikdo nedělá. Jsou luxusní, z neopracovaných diamantů, polodrahokamů a drahokamů.

Co by měla žena mít stále u sebe, aby byla připravená na každou příležitost?
Já mám ráda pohodlí, když mám přes den pracovní schůzky, vyzvedávám dítě ve školce, utíkám s balíky na poštu, bylo by fajn být dokonalou ženou v podpatkách, ale v praxi je tato vize nemyslitelná. V kabelce mám vždy vůni, protože ta se hodí vždy. Nosím s sebou také korektor, řasenku a také rudou rtěnku a balzám na rty. A klíče od domu, protože nejdůležitější je mít se kam vrátit.