PÁNSKÉ VŮNĚ ROKU 2021

Moderní muž má mnoho podob – od farmáře, hrdiny a dobrodruha přes sportovce až po galaktického bojovníka. Vyberte si takovou podobu, která nejvíce ladí s vaším já, a bojujte za svoje názory a postoje. Nebojte se vystoupit z komfortní zóny a překračovat hranice, pánské vůně roku 2021 vám k tomu pomohou.

VŮNĚ ZEMĚ

Inspirací pro novou vůni se stala úrodná toskánská půda s její ikonickou hojností. Oslavuje moderního muže, který se naučil pracovat s dary přírody, brát si inspiraci z překrásné okolní krajiny a přetvářet surové prvky v dechberoucí kreace. Ve vůni ucítíte jedinečnou kombinaci dvou vetiverů, přičemž ten z Jávy propůjčuje vůni obzvlášť zajímavou kouřovou stopu.

Pro muže
Burberry

Burberry Hero

toaletní voda
od 2 400 Kč
Další varianty (2)

MODERNÍ HRDINA

Vůně je spojením síly a svěžesti, deklarací duality moci a citlivosti moderního muže.
V úvodu ucítíte bergamot oživený jalovcem, který jako klasická britská ingredience parfumérské palety přináší vůni energickou svěžest. Je prohloubená triem hřejivých olejů z cedrového dřeva, pocházejících ze tří různých horských oblastí – Apalačských vrchů ve Virginii, pohoří Atlas v Africe a Himálaje v Asii.

EXTRÉMNÍ KONCENTRACE

Značka DIOR posouvá hranice toho, co znamená extrémní koncentrace. Svěží, dřevité a kořeněné tóny vůně jako by byly dovedeny až na samotný limit. „Chtěl jsem zůstat věrný rozhodným tónům vůně Sauvage a současně dosáhnout jejich zcela bezprecedentní hutnosti. Abych tohoto účinku dosáhnul, rozhodl jsem se zredukovat její výstavbu na pouhé základy. Stopa tohoto elixíru je překvapivě hluboká a hutná," říká Francois Demachy, tvůrce parfémů Dior.

Pro muže
Montblanc

Explorer Ultra Blue

parfémová voda
od 1 320 Kč
Další varianty (3)

ÓDA NA SVOBODU

Užijte si čistou svěžest nerušené přírody. Modrá je barva jasné oblohy a hlubokého moře. Modrá je barva záhadných velehor a impozantních jezer. Nadešel čas čelit novým výzvám, najít vyšší vrcholy a objevit úchvatnou modř čisté přírody. Vyražme na epickou cestu a oslavujme spojení značky MONTBLANC s přírodou v jedinečné vonné kompozici s mořskými, citrusovými a dřevitými tóny.

RADIKÁLNĚ ODLIŠNÝ

Ukázalo se, že stejně jako návrhy samotného Paca Rabanneho, i vůně této značky zpochybňují zaběhlé vzorce a pravidla. Už s uvedením One Million se značce podařilo spojit mladé a talentované lidi generace Z, a nyní díky vůni Phantom posouvá hranice ještě dál. Ve futuristické aromatické vůni ucítíte odvážné tóny návykové krémové levandule, která v sobě navíc mísí energizující citron a sexy dřevitou vanilku.