PÉČE PRO AKTIVACI MLADISTVÉHO VZHLEDU

17.05.2021

Vyzkoušejte si kompletní rutinu pro obnovu a rozjasnění pleti od Lancôme z pohodlí domova. Objevte nový oční krém Advanced Génifique Yeux a bestsellery značky - regenerační pleťové sérum Advanced Génifique či denní krém Rénergie Multi-Lift Ultra.

DÁREK K NÁKUPU

Při nákupu produktů péče a líčení značky Lancôme v minimální hodnotě 2 490 Kč získáte jako exkluzivní dárek hydrogelovou masku Advanced Génifique.

NOVÝ OČNÍ KRÉM
ADVANCED GÉNIFIQUE

Účinný oční krém proti prvním příznakům stárnutí intenzivně hydratuje pleť během dne i noci. Oční okolí působí rozjasněně a mladistvěji.

Hedvábná krémovo-gelová textura, obohacená o unikátní patentovaný komplex prebiotických a probiotických částic, se snadno a rychle vstřebává do pleti.

Díky tomu pleť rychleji regeneruje, lépe se brání negativním vlivům a oční kontury jsou pevnější.

INOVATIVNÍ ÚČINNÉ SLOŽENÍ
PRO VIDITELNÉ VÝSLEDKY

Nové patentované složení obsahuje 7 pre- a probiotických částic, které pleť vyživují. Kyselina hyaluronová pak funguje jako houba, která do sebe nasává vláhu a udržuje pleť hydratovanou. Vitamín CG zase zlepšuje kvalitu pleti a sjednocuje její tón.

Při použití dvakrát denně budou oční kontury hydratované, vyhlazenější (+52 %), rozjasněnější (+18 %) a tmavé kruhy a vrásky budou méně viditelné (- 21 %).*

*Klinické hodnocení, 40 žen, ihned po aplikaci.

TIP NA RUTINU PRO REGENERACI A ROZJASNĚNÍ PLETI

Jako první krok své rutiny použijte sérum Advanced Génifique, které napomáhá regeneraci pleti a posiluje účinky dalších produktů. Následně aplikujte denní krém Rénergie Multi-Lift Ultra, který se zaměřuje na nejčastější projevy stárnutí - zpevňuje, redukuje vzhled jemných vrásek a tmavých kruhů.

Na závěr posilněte oční okolí novým krémem Advanced Génifique, který hydratuje i rozjasňuje.

Náš tip: pokud potřebujete okamžitě rozjasnit pleť, použijte jednorázovou hydrogelovou masku Advanced Génifique.