PEČUJTE O KRÁSU ZEVNITŘ

12.08.2021

Vnější krása jde ruku v ruce se zdravím. Ani sebelepší produkty nefungují, pokud je tělo dehydrované nebo mu chybí základní látky. Jak z toho ven?

Pojem nutrikosmetika se poprvé objevil už před několika lety. Vitamíny, minerály a k tomu ještě superpotraviny. Jak si ale z obrovského množství vybrat ty pravé doplňky, které budou skutečně fungovat? Seznamte se blíže s těmi, které stojí za to!

PITNÝ REŽIM

Dostatečný příjem tekutin je základ. Podle průzkumů se ale po světě pohybuje až alarmující množství dehydratovaných lidí a jen málokdo skutečně naplní denní limity. Nebudeme vám radit, kolik přesně vypít, ale jak na to.

Mikrodrink je funkční nápoj, který si můžete připravit kdykoli a dodat tak tělu během dne potřebné množství čisté vody v kombinaci s vitamíny a výtažky ze superpotravin bez cukru. Nejvíc jej oceníte při náročných dnech nebo na cestách, kdy není čas a často ani možnost sehnat kvalitní nápoj. Jeho pravidelnou přípravou z kohoutkové vody navíc snižujete spotřebou plastových lahvích. V nabídce najdete 10 variant s různým složením podle aktuální potřeby.

Zkuste třeba nahradit jednu denní kávu variantou Nero s ostružinou, guaranou a kolovým ořechem, která vás příjemně nakopne, nebo při stresu a oslabení posilněte variantu Defence s brusinkou, šípkem a moringou.

ELIXÍR ZDRAVÍ

Když se pan Stráňavský rozhodl kvůli zdravotním problémům definitivně změnit svůj životní styl, dostal se díky shodě náhod ke studiu antibakteriálních a čisticích vlastností přírodních olejů. Jejich mimořádné účinky ho přivedly až ke značce MALINNA°, které vdechla život jeho dcera Dominika.

PÁR KAPEK

Základním pilířem značky MALINNA° je výživový doplněk Elixir, který se stará o vnitřní prostředí organismu a je dostupný ve dvou variantách:

 

Elixir Mint slouží k detoxikaci, posiluje přirozený mikrobiom, přispívá ke zvýšení imunity a regeneraci organismu. Jedinečný způsob, jakým jsou použité oleje zpracovány, uvolňuje jejich antioxidační potenciál, který má přímý vliv na kvalitu našich buněk, jejich správné dělení a regeneraci. Silné antibakteriální složení vytváří prostředí nevhodné pro množení bakterií a patogenních mikroorganizmů. Mezi nejúčinnější složky patří skořicový extrakt, olivový olej a mentolový esenciální olej.

Elixir Vanilla na rozdíl od čistícího Mintu doplňuje klíčové živiny a dá se zařadit do kategorie superfood. Obsahuje látky jako olej z ořechů, avokádový olej či extrakt z vanilky, je bohatý na vitamíny A, B1, B2, D, E, beta karoten, stavební minerály a aminokyseliny. Oba produkty jsou na přírodní bázi a ve formě 100% využitelné pro náš organismus.

Další tipy a rady, jak produkty aplikovat, najdete zde.