PEELINGY A MASKY, KTERÉ STOJÍ ZA TO VYZKOUŠET

23.06.2020

Kromě pravidelné rutiny je dobré čas od času zařadit i speciální produkty, se kterými můžete řešit rozličné problémy.

Zapomeňte na masky a peelingy s plastovými zrnky, po kterých vám ještě dlouho pnula pleť, moderní produkty jsou přizpůsobené pro snadné použití v domácích podmínkách, a budete-li se držet návodu, odměnou vám bude vaše nové, dokonalejší já.

1. ODSTRAŇUJTE

Peeling zařazujeme v závislosti na tipu pleti a konkrétním produktu, ideálně alespoň jednou týdně. Obecně platí, že čím problematičtější pleť máme a čím více chceme vzhled řešit (nedokonalosti, póry, nejednotný tón), tím častěji peeling zařazujeme, přesto je dobré vždy dbát pokynů na obalu a nikdy nepřekračovat doporučené dávkování.

Velkým hitem jsou peelingy, které nahrazují nešetrné a neekologické plastové částečky těmi přírodními, jako například krystalky cukru, bambusovým práškem nebo mletou kávou.

Mezi ty vůbec nejúčinnější patří produkty, ve kterých jsou částečky zcela nahrazeny enzymy nebo kyselinami a působí na hlubší vrstvy pokožky. Pro pravidelnou očistu neproblematické pleti doporučujeme použít produkty na přírodní bázi, pro hlubší očistu a cílenou regeneraci pleti sáhněte po produktech s enzymy nebo kyselinami, které při správném použití dokážou divy!

Doporučujeme:

BODYBE Scrub kávové peelingy 100 g, 5 různých vůní

Káva, kakao, třtinový cukr a přírodní oleje v každém peelingu nádherně voní a postarají se o dokonale jemnou pleť obličeje i pokožku celého těla. Nedá na ně dopustit ani krásná modelka a Česká miss 2015 Nikol Švantnerová.

2. MASKUJTE

S přílivem asijské kosmetiky a skin-care postupů se doslova roztrhl pytel s textilními maskami na tvář, které si Korejky s oblibou dopřávají klidně každý večer. Plátěné masky tak nepředstavují jen účinnou kúru, ale jsou také symbolem relaxu v podobě domácího wellness rituálu. Plátěné masky jsou neuvěřitelně příjemné, bohatě zavlažují pleť a jsou skvělou prevencí všech projevů stárnutí. V horkých letních dnech je můžete uchovávat v chladničce, a ještě tak umocnit celý rituál.

Pokud vás trápí mastná pleť, akné a černé tečky, určitě se poohlédněte po maskách s jílem. Jeho účinky jsou známé od pradávna, odsává z pleti přebytečnou mastnotu a má antibakteriální a hojivé vlastnosti. Na trhu je také řada výživných a regeneračních masek s bohatou dávkou účinných ingrediencí, které vpravují do pleti potřebné živiny a podporují její ochrannou bariéru.
Kompletní obnovu a hloubkovou výživu pleti zažijete díky super účinné masce londýnské značky OSKIA. Kombinace ovocných extraktů a MSM zaručuje rozjasněnou a bohatě vyživenou pleť.

Doporučujeme: 

OSKIA LONDON Renaissance Mask 50 ml

Kompletní obnovu a hloubkovou výživu pleti zažijete díky super účinné masce londýnské značky OSKIA.

Luxusně krémová textura s jemně růžovou barvou, která se během masáže mění na bílou nás prostě baví. Kombinace ovocných extraktů a MSM rozjasní a bohatě vyživí pleť.