PETRA LOVELYHAIR: LÍČENÍ MILUJU, ALE PÉČE JE ZÁKLAD

06.01.2020

JEDNA Z NEJÚSPĚŠNĚJŠÍCH ŽEN ČESKÉ YOUTUBE A BLOGGERSKÉ SCÉNY PETRA VANČUROVÁ NEDÁVNO NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH PROZRADILA, CO STOJÍ ZA JEJÍ KRÁSNOU A VIDITELNĚ PĚSTĚNOU PLETÍ, KTEROU BĚHEM LÍČÍCÍCH VIDEÍ TOLIK OBDIVUJEME.

LÍČENÍ

mě bavilo odjakživa. Před devíti lety jsem natočila a zveřejnila svoje první video a vzhledem k tomu, že do té doby v Česku nic podobného neexistovalo, na video byly poměrně rozporuplné reakce. Já jsem ale tehdy vůbec netušila, že pod videem existují komentáře, které jsem díky tomu nečetla a nebála se tak přidat další.

VZOREM

i profesní inspirací je pro mne paní Olga Knoblochová, která je opravdovou průkopnicí v beauty segmentu a i celá její cesta životem je velmi zajímavá. Navíc se stejně jako já odstěhovala po mnoha letech z Prahy do jižních Čech, takže i v osobní rovině máme leccos společné.

MOU AMBICÍ

je, aby má práce dál bavila nejen mne, ale především mé sledující.

Je relativně snadné zaujmout, ale udržet si dlouhodobě pozornost je hodně obtížné. Ráda bych se ještě zdokonalila v tvorbě obecně a samozřejmě pracovala na dalších vlastních projektech vedle štětců, řas a paletek, které už mám v portfoliu a na které jsem velmi pyšná.

V ONLINE REŽIMU

trávím opravdu mnoho času, odhadem je to 8 až 10 hodin denně a má práce vyžaduje online aktivitu i o víkendech. Trochu se uklidňuji tím, že být online je má práce, den offline je pro mne ale luxus, který si nemohu dopřát často.

BATERKY DOBÍJÍM

v přírodě. Pracovně jsem velmi vytížená a v neustálé interakci s lidmi. Proto je pro mne důležité udržovat balanc. Ráda chodím běhat a na kolo, v létě k vodě, u toho si čistím hlavu.

ZÁKLADEM ZDRAVÉ PLETI

je péče a správná životospráva. Každá z nás by si měla vyhradit ráno i večer pár minut jen pro sebe a pečovat nejen o tvář, ale i rty, krk, dekolt, ale i celou pokožku těla. V létě přidávám do péče ochranný faktor, na zimu jsem si v poslední době oblíbila hutné krémy do mrazu, protože mám velmi suchou a citlivou pleť.

OSVĚDČENÝ BEAUTY TIP

je být pozitivně naladěná. Zní to jako klišé, ale funguje to. Sama mám takovou vlastní „terapii make-upem" a při špatné náladě ráda sáhnu po výrazném líčení, které mne vždy pozitivně naladí. Pečující kosmetiku prakticky nestřídám a držím se svých osvědčených produktů. Jednou z mých stálic jsou přípravky značky JUVENA. Nourishing řadu jsem používala několik let a nyní si užívám bohatý Miracle Cream s antiage účinky.