PLÁNY NA HEZČÍ A KVALITNĚJŠÍ ROK

I přesto, že se v poslední době setkáváme s trendem spíše se novoročním předsevzetím vyhnout, tak nějak si nemůžeme pomoct. Přichází nový rok, nový diář, nové plány a projekty v práci, nová dálniční známka... ať už si za „nové" dosadíte cokoli, musíte uznat, že většina z nás se s příchodem nového roku prostě nevyhne bilancování a plánování nových a lepších zítřků.

Na jednom jsme se ale shodli - než se hned na startu zahltit přehnanými předsevzetími, které nejde splnit, zkusme si místo toho vytyčit plány a vize, kam bychom chtěli směřovat. Život není černobílý a změnit některé věci nelze ze dne na dne, pokud si ale vytvoříte pár jednoduchých cílů nebo plán, podle kterého byste se chtěli ubírat, máte mnohem větší pravděpodobnost, že alespoň do jednoho cíle dorazíte. A když se vám to do 31. 12. nepodaří, nezoufejte, protože mnohdy je právě cesta tím cílem.

Pokud by vás zajímalo, jaké cíle a plány čekají nás, můžete se inspirovat právě tady.

1. ZDRAVÍ A KRÁSA RUKU V RUCE

O tom, že nad krásou je potřeba přemýšlet komplexně, jsme zejména v posledních sezónách upozorňováni ze všech stran. Doby, kdy se parfémy kupovaly v parfumerii a vitamíny zásadně v lékárně, jsou dávno pryč. Zamyslete se nad tím, co byste pro svoji pleť chtěli, a navštivte naši sekci doplňků stravy. Mořský kolagenový nápoj s fytoceramidy od SMYSSLY nebo tobolky s fytoceramidy a dobře vstřebatelnou kyselinou hyaluronovou od MOLECOOL podporují omlazení a zkrášlení pleti zevnitř, navíc pochází od českých a slovenských značek.

OBJEVIT VÍCE

2. GREENWASHING ANEB HLAVNĚ ROZUMNĚ

Jestli už vás eko-bio-vegan-udržitelná reklamní propagace trochu unavuje a máte pocit, že už vlastně ani nevíte, co přesně si pod těmi všemi pojmy představit, nejste v tom sami. Skutečnost je taková, že na trhu existuje skutečně velké množství firem a značek, které se snaží životnímu prostředí i našim organismům ulehčit, vedle toho je ale řada dalších, které tak trochu prázdnými slogany pouze těží z tohoto celospolečenského trendu. Vybírejte spíše selským rozumem a podle toho, co je příjemné a sedí vám osobně.  Pokud jste rádi co nejblíže přírodě, pak zkuste KLARU ROTT. Přírodní složení jejích produktů včetně pozitivních účinků potvrdilo měření Státního zdravotního ústavu ČR.

3. PODPORA LOKÁLNÍCH FIREM

A do třetice se chceme všichni více zaměřovat na české a slovenské produkty, které mají světu co nabídnout, přesto jsou nám blízké a jejich koupí podporujeme naši ekonomiku. V naší síti najdete široký výběr českých i slovenských kosmetických produktů, který pro vás plánujeme neustále rozšiřovat. Zkuste třeba nejnovější značku SAIN, která vznikla ve spolupráci s Univerzitou Karlovou nebo třeba účinnou péči MOIA ELIXIRS s extrakty z konopí, které se získávají ve vlastní certifikované laboratoři.

OBJEVIT VÍCE

MY

Arganový olej BIO 1

bio pleťový olej
275 Kč
SAIN

SAIN Originální denní krém pro omlazení pleti s okurkou

omlazující krém s bioaktivním peptidem a hyaluronátem
1 990 Kč