POVOLENÝ DOPING PRO KRÁSNOU PLEŤ

29.03.2020

Nejen události posledních dní se podepisují na tom, že naše pleť chřadne. Starost o blízké, nedostatek pohybu, slunečních paprsků a čerstvého vzduchu a obecně i konec zimy, kdy tělu dochází potřebné vitamíny, se v těchto dnech vepisují do naší tváře. Pokud vás doteď péče o pleť nechávala chladnými, máme pro vás výběr aktivních látek, po kterých je dobré se poohlédnout.

VITAMÍN C

Ve světě krásy též známý jako „rozjasňovač". Je jedním z nerychlejších řešení, pokud je vaše pleť mdlá a bez života. Je to silný antioxidant, který chrání pokožku proti volným radikálům, zjemňuje, regeneruje, a především sjednocuje barevný tón (má lehké exfoliační a zesvětlující schopnosti, které ale nezpůsobují alergii a zvládne je i pleť se sklonem k citlivosti).

Rozjasňující esence

Naneste na vyčištěnou pleť pár kapek této zázračné vody a poté svůj běžný krém. Pleť bude mladistvější a prozářená.

RETINOL

Podstatně silnějším antioxidantem je molekula vitaminu A, která má taktéž exfoliační a regenerační schopnosti. Stimuluje tvorbu nových kolagenových vláken, pro někoho ale může být retinol dráždivý, jeho použití je v kosmetice obecně v rámci EU regulováno. Faktem ale je, že pro intezivnější regeneraci, obnovu a ochranu pokožky se vyplatí po něm sáhnout, často bývá součástí anti-agingových produktů. Další jeho schopností je proniknout hluboko do pleti, proto se jeví jako nejlepší použít jej v lehkém pleťovém séru ještě před krémem.

Omlazující sérum

Toto sérum je velmi šetrné i k citlivé pleti díky směsi olejů a dalších výživných látek. Zahřejte pár kapek mezi prsty a naneste každý večer na tvář.

PROBIOTIKA

Probiotika zažívají obrovský boom ve světě a pomalu pronikají i do našich končin. Produkt složený pouze z pět ingrediencí obsahuje „prospěšné" bakterie, které díky moderní hygieně nadobro mizí z naší pokožky. Celá filozofie tkví v tom, že dodáme-li tyto přirozené bakterie zpět naší pokožce, předejdeme tak drtivé většině současných civilizačních kožních problémů, jako jsou mastná pleť a akné, nadměrné pocení, zápach, ekzém, svědění, zvýšená citlivost, podráždění či extrémní suchost.

Revoluční péče

Probiotický sprej je vhodný úplně pro všechny, které opakovaně trápí kožní problémy, ale i pro ty, kteří si chtějí pokožku udržet v dobré kondici. 

Více o produktu, aplikaci i názorech odborníků najdete na: fann.cz/motherdirt

KYSELINA HYALURONOVÁ

Marketingové zaklínadlo a jazykolam, se kterým se díky TV reklamám setkal i ten nejzarytější odpůrce pleťové péče. Faktem zůstává, že je běžnou součástí mezibuněčné hmoty, váže na sebe velké množství vody, což znamená, že hydratuje, vyplňuje a pozvedává ochablou pleť. Pomáhá při regeneraci jizev, a dokonce se užívá i v estetické chirurgii k výplni vrásek.

3D vyplnění

Bestsellerové postavení tohoto krému jasně vypovídá o tom, že slíbený „3D efekt" skutečně existuje. Krém hydratuje, vyplňuje a vyhlazuje téměř okamžitě.