PŘIDÁTE SE K IDOLŮM?

Od svého vzniku v roce 2019 čerpá řada Idôle inspiraci z generace vůdčích žen. Z generace, která si pevně stojí za tím, v co věří jako jednotlivci, a společně vede cestu k lepším zítřkům. V roce 2022 píše Lancôme novou kapitolu dobrodružství Idôle a vytváří vůni, která spojuje jeho závazek k udržitelnému rozvoji s nejhlubšími aspiracemi naší doby.
Zjistěte, který idol jste vy!

NOVÁ VŮNĚ
IDÔLE EAU DE PARFUM NECTAR

Růže a vanilka obsažené v nové vůni pro ženy Idôle Eau de Parfum Nectar pocházejí z udržitelných zdrojů, čímž Lancôme naplňuje svou ekologickou vizi krásy.

Tyto ingredience jsou kombinovány
s nečekaným popcornovým akordem, který vyvolává čichový zážitek a posouvá tuto neogurmánskou vůni do nové neprobádané oblasti. 

OBJEVTE SVOU IDÔLE VŮNI

ČISTÁ & KVĚTINOVÁ

Idôle Eau de Parfum, první vůně z této řady, je ztělesněním květinové svěžesti.
Převládají zde tóny růží, jasmínu a čistého chyprového akordu. Vůně je vhodná pro milovnice čisté, svěží a květinové vůně.

KOUPIT NYNÍ

KVĚTINOVÁ & INTENZIVNÍ

Parfémovaná voda Idôle Aura přináší kombinaci něžného květinového aroma růží v kombinaci se slaným akoradem Fleur de Sel, jiskřivými tóny bergamotu, hřejivé vanilky s lehkými pižmovými tóny. Hřejivá a smyslná vůně ideální na léto!

KOUPIT NYNÍ

INTENZIVNÍ & NÁVYKOVÁ

Vůně Idôle L´Intense je intenzivnější verzí klasické Eau de Parfum. Ikonická Idôle růže je opět zahalena do chyprového akordu, je však doplněna o kombinaci smyslných tónů vanilky s teplými dřevitými tóny.

KOUPIT NYNÍ

NÁVYKOVÁ & ČISTÁ

Nejnovější přírůstek řady Idôle je parfémovaná voda Idôle Nectar. Hlavní roli zde opět hraje růže z Isparty a vanilka z Madagaskaru, to vše je však doplněno o akordy slaného popcornu, které dělají vůni jedinečnou a silně návykovou.

KOUPIT NYNÍ

Doplňky pro každou Idôle ženu