ŘASENKY, KTERÉ STOJÍ ZA TO VYZKOUŠET

03.03.2021

Řasenka je bezesporu tím nejoblíbenějším a nejdiskutovanějším produktem napříč celým světem dekorativní kosmetiky a volba té nejlepší pro naše řasy je celoživotní misí.

Nyní je navíc volba vhodné řasenky důležitější než kdy předtím, neboť kvůli povinným opatřením jsou oči takřka jedinou partií, jejíž výrazné líčení si můžeme v klidu vychutnat. Vybrali jsme pro vás řasenky, které se na trhu objevily relativně nedávno, ale jejich pověst je už teď předchází.

DRAMA A PÉČE

Dánská značka Gosh Copenhagen nabízí kvalitní produkty, které pečují nejen o nás, ale i naše okolí. Pokud vám je tento styl smýšlení blízký, pak vás nadchne jejich nová řasenka – vylepšená verze bestsellerové Catchy Eyes, která je v obalu z recyklovaných oceánských plastů. Za tento počin a transparentní komunikaci, která na každém obalu jasně deklaruje, kolik kusů plastových tašek bylo koupí produktu z oceánu vyloveno, získala značka prestižní eko označení Nordic Swan. Její složení je navíc mimořádně vylepšeno tak, aby držela celý den, přesto nezpůsobí problémy či podráždění ani těm nejcitlivějším očím.

OBJEM, KTERÝ CHCETE

Italská značka Naj Oleari si v našich parfumeriích získala brzy po uvedení své místo. Její hravé produkty v italském duchu oslavují ženskou krásu a radost ze života. Možná právě proto se do ní Alena Šeredová, modelka a tvář značky, zamilovala stejně rychle, jako do života ve věčně pulzující Itálii. Mezi její favority patří řasenka Wear The Volume, která dodá vašim řasám s klasickým štětinovým kartáčkem doslova panoramatický 3D efekt. Speciální složení umí zvětšit objem řas až o 150 % bez toho, aniž by je zbytečně zatížilo, a speciální rostlinné vosky dodají řasám výživu a péči.

JE TO IDOL

Kombinace lockdownu a seriálu Emily In Paris v loňském roce zapříčinila, že se z ležérního stylu Francouzek stal celosvětový trend číslo jedna. Vypadají nenuceně, takřka neupraveně, a přesto božsky! Přesně na tento typ líčení je vyhlášeným odborníkem francouzská značka Lancôme, která jako na zavolanou představila světu novou řasenku Lash Idôl. Její gumový, speciálně tvarovaný kartáček řasy perfektně natočí a dodává řasám na objemu, díky čemuž s ní vytvoříte efekt ohromujících a otevřených očí. Na její složení s lehkou gelovou texturou je spoleh – i po dlouhém dni zakončeném několika sklenkami vína zůstanou oči bez žmolků a rozmazání.