ŘASY, KTERÉ BUDETE MILOVAT

24.08.2020

Řasenky jsou obecně nejprodávanějším kosmetickým produktem na celém světě a jejich kvalita přímo udává sílu kosmetické značky.

Neexistuje snad žena, která by nikdy nevlastnila ani jeden jediný kousek a vzhledem k tomu, že se jejich průměrná trvanlivost po otevření pohybuje v horizontu od tří do šesti měsíců, je jasné, že si každá z nás minimálně dvě a více řasenek za rok dopřeje. Obecně chceme řasy delší a hustší. V několika vrstvách je líčíme, abychom je potom večer důkladně odličovaly. Co to ale vzít trochu do hloubky a zkusit je změnit doslova od kořínků?

RŮSTOVÁ SÉRA

Růstových sér, které slibují dlouhé a silné řasy, je na trhu již mnoho. Pokud si ale nechcete přivodit problémy, zaměřte se na jejich složení. Řada z nich totiž obsahuje látky hormonálního původu, které vám skutečně zajistí velmi rychlý, doslova raketový růst dlouhých řas. Samotný folikul, místo, kde je uchycený kořínek řasy, není ale na takto dlouhé řasy stavěný, a proto řasy často velmi brzy vypadnou. Raději volte séra s patentovanými látkami a s nehormonálním původem.

GROWTH SERUM

Bestsellerové sérum na řasy Growth Serum dánské značky GOSH COPENHAGEN má prokazatelný vliv na délku, tloušťku i hustotu řas již po dvou týdnech pravidelného užívání díky silné kombinaci dvou vysoce aktivních látek, po čtyřech týdnech uvidíte skutečné rozdíly.

Sympeptide® XLash (10 %) působí na délku a tloušťku řas. Follicusan (5 %) ovlivňuje jejich růst a hustotu přímo ve folikulech, díky čemuž můžete při prvních aplikacích pociťovat velmi jemné šípání, které po několika minutách odezní. Nejde o alergickou reakci, ale právě o práci účinných látek. Kombinace těchto dvou látek zajistí, že jsou řasy pevné a dlouhé, a především dlouhodobě udržitelné.

JAK NA TO?

Růstové sérum Growth Serum Lashes je čirá látka, která se nanáší speciálním přiloženým štětečkem každý večer po odlíčení podél linie řas, jako byste chtěli vykreslit tenkou linku. Již po dvou týdnech pocítíte první zpevnění a prodloužení, po jednom měsíci uvidíte rozdíl. Pokud při prvních aplikacích ucítíte lehké štípání, nelekněte se, jedná se o práci aktivních složek uvnitř folikulů, které brzy odezní.

Podpořit růst řas můžete i přes den během líčení s řasenkou Growth Mascara, která obsahuje stejné aktivní složky, pouze v nižší koncentraci přizpůsobené dennímu nošení. A jako třešničku najdete růstové sérum i ve variantě pro obočí Growth Serum Brows s praktickým kartáčkem namísto štětečku. Produkty z řady Growth jsou vyrobeny v Dánsku a splňují ta nejpřísnější kritéria týkající se produktů pro citlivé oční okolí.