ŘEŠENÍ PRO NEPODDAJNÉ A POŠKOZENÉ VLASY

07.09.2020

Když se spojí snaha uspokojit ty nejnáročnější klienty prémiových salonů spolus nejmodernějším výzkumem a inovacemi, vznikají špičkové produkty, které doslova válcují italský trh a sbírají jedno ocenění za druhým.

Za necelých 8 let na trhu si získala značka NIKA přízeň nejen uznávaných profesionálů napříč celou Itálií, ale také široké veřejnosti. Jejímu uvedení předcházely vysoké nároky prémiových salonů spolu se zásadním požadavkem – vytvořit efektivní produkty, které skutečně fungují, a přitom budou maximálně šetrné.

V duchu této filozofie musejí být všechny použité ingredience kompatibilní s přirozenou skladbou vlasu a bez chemie, která by jakkoli narušovala nebo měnila jeho strukturu. A povedlo se!

V roce 2019 získala produktová řada Fairy Silk speciální ocenění HPA za Nejlepší uhlazující péči na trhu a řada K-Perfection zvítězila v kategorii Nejlepší opravná péče, pod což se podepisuje více než 83 % italských kadeřníků a my můžeme jenom souhlasit.

SLEVA 50%
NIKA

Moisture Lock Conditioner

kondicionér pro krepaté a nepoddajné vlasy
275 Kč

FAIRY SILK

Řada pro nepoddajné a krepaté vlasy, které povznáší na neuvěřitelně jemné a hedvábné. Obohacená o AMINO BOND COMPLEX, unikátní složení aminokyselin, hydrolyzovaného keratinu a dalších účinných látek.

SLEVA 50%
NIKA

Pure Keratin Conditioner

kondicionér pro poškozené vlasy
275 Kč

K-PERFECTION

Řada pro poškozené vlasy obohacená o KEROXYNE COMPLEX, exkluzivní směs čistého keratinu, která zvyšuje pružnost, sílu a lesk vlasů. Až o 80 % nižší riziko roztřepení, o 97 % vyšší lesk.