ROZHOVOR O KOSMETICE S LEGENDÁRNÍMI HERCI

Jak kosmetické produkty ovlivňují nejen hereckou kariéru nám v rozhovoru prozradili umělci Eva Hrušková a Jan Přeučil.

Bez jakých produktů v péči o pleť byste se neobešli?

Eva: To je těžká otázka. Produktů máme opravdu mnoho, od odličovacích po ty pečující, ale pro mě jsou asi nezbytné ty odličovací.
Jan: Já se téměř každý den holím, takže vždy použiju na pleť nějakou zklidňující péči. Evinka mi občas dělá večer kosmetickou kúru, například masáž obličeje s krémem.

Jak dlouho La Prairie znáte a jaký je váš nejoblíbenější produkt?

Eva: Značku známe více než rok. Loni jsem oslavila kulaté narozeniny, a od Honzíka jsem si jako dárek přála právě jednu z řad od La Prairie. Mým favoritem je krém z řady Pure Gold Radiance Nocturnal Balm s masážním kamenem, se kterým sobě i Honzíkovi čas od času dělám takový kosmetický rituál. No a aby to bylo fér, produkty si koupil také on.
Jan: Velmi rád používám sérum z řady Skin Caviar Harmony L´Extrait a pak nanesu na pleť můj oblíbený krém krém Skin Caviar Absolute Filler.

Máte nějaké kosmetické vychytávky?

Eva: Ráda cvičím obličejovou jógu. Naposledy jsme s Honzíkem seděli naproti sobě a cvičili oba.
Jan: Jsou to taková naše mimická cvičení.

Vzpomenete si, jaké kosmetické produkty se dříve používali při natáčení?

Eva: Když jsme na konci šedesátých let natáčeli Popelku, maskérka na mě pracovala téměř hodinu. Používaly se alespoň dva krémy, a protože se tehdy natáčelo na černobílý film, musela jsem mít velmi výrazný make-up, a to hlavně silnou vrstvu řasenky a tmavé obočí.
Jan: V herecké branži je maskérská činnost velmi důležitá. Herec se díky masce více ztotožní se svou rolí. Ale já si například pamatuji, a myslím, že se dodnes používá na přilepení vousů lepidlo, které na pleti velmi pálí.

Celý rozhovor a ještě více zajímavostí můžete vidět v úvodním videu.