ROZJASNĚNÍ PLETI

16.03.2020

ZDRAVÍM ZÁŘÍCÍ PLEŤ JE SNEM NÁS VŠECH, A TO PO CELÝ ROK, SAMOZŘEJMĚ. S PŘÍCHODEM JARNÍCH MĚSÍCŮ JSOU TYTO TUŽBY PODSTATNĚ SILNĚJŠÍ, O TO VÍC, KDYŽ NA NAŠI PLEŤ DOPADNOU PRVNÍ SLUNEČNÍ PAPRSKY, KTERÉ DAJÍ VYNIKNOUT TÉ ZIMOU ZNAVENÉ A POBLEDLÉ BARVĚ. NAŠTĚSTÍ EXISTUJÍ PRODUKTY, SE KTERÝMI UŽ PO NĚKOLIKA POUŽITÍCH VAŠE TVÁŘ PROKOUKNE A PŘIROZENĚ ZAZÁŘÍ. MÁME PRO VÁS VÝBĚR TĚCH NEJLEPŠÍCH NOVINEK, JEJICHŽ SPOLEČNÝM HESLEM JE JEDNO – ROZJASNĚNÍ !

Podpořit zdravím zářící pleť lze samozřejmě i jinak. Pro viditelné výsledky musíte začít s pravidelnou péčí, která zahrnuje čistění, exfoliaci a peeling, následná hydratace je základ.

Ověřte, zda vaše běžné produkty obsahují ochranné faktory SPF a pokud ne, doplňte je samostatně. Některé účinné složky opalovacích krémů, jako například oxid titaničitý, po sobě zanechávají zářivý film. 

Ze zkrášlujících produktů sahejte po těch s minerálními složkami, bronzerech i highlighterech, které podpoří zdravý vzhled. A pokud to myslíte opravdu vážně, dbejte na pitný režim, omezte přísun cukru (vnitřní, ten vnější ve formě peelingu si můžete dopřát kdykoli) a doplňte si minerály a vitamíny typu A, B, C, E a K. Jedním z osvědčených tipů hollywoodských vizážistů je i správně zvolená barva vlasů, která může váš vzhled výrazně ovlivnit.

První krok

3LAB Perfect Cleansing Balm je čistící balzám v praktické variantě vysouvací tyčinky. Má jemně detoxikační účinek, efektivně zbaruje pleť veškerých nečistot i make-upu a zároveň šetrně odstraňuje odumřelé kožní buňky.

Zlatý kaviár

Luxusní oční krém White Caviar Eye Extraordinaire obsahující extrakt ze zlatého kaviáru a účinnou rozjasňující molekulu Lumidózu výrazně zpevňuje, rozjasňuje oční okolí a hloubkově hydratuje pleť. Díky jedinečnému složení je výrazně eliminováno nežádoucí zabarvení pleti (šedé, hnědé, červené, fialové i žluté skvrny). Vypnutá pleť navíc dokáže lépe odrážet světlo, a tak odhalí mimořádnou krásu oka.

Strom života

Laboratoře CLARINS objevily dvě nové, super účinné ingredience – výtažek z plodu a květu kaštanu koňského, který je symbolem dlouhého života a znovuzrození. Klinické testy potvrdily 12% nárůst indexu jasu v pleti již po jednom měsíci pravidelného užívání ráno a večer.

Černá růže

Oční koncentrát povzbuzuje, vyhlazuje a rozjasňuje oční okolí jediným tahem. Zbavuje tuto zvláště citlivou oblast jemných linek a vyhlazuje ji, takže oči působí viditelně mladší.
Tmavé kruhy jsou méně viditelné a otoky jsou menší. Kontury jsou odpočaté a vyzařují mládí a krásu.

Ultra-lehké

Hydratační sérum pro sjednocení a projasnění pleti obsahuje 98,8 % ingrediencí přírodního původu a vitamín C proti mdlé pleti.