ROZKVETLÉ TÓNY

10.03.2022

Propojte se s přírodou a v okamžiku, kdy se začne probouzet a vzkvétat, se nalaďte na stejnou vlnu. Obklopte se vůněmi bohatými na květinové tóny, které jsou letos na jaře obzvlášť vydařené.

NEODOLATELNÁ

Nová varianta vůně Irresistible je energickým koktejlem, který promění svět okolo vás v jedno velké jeviště a vyzve vás na nekonečnou taneční party. Vůně je koncentrací neuvěřitelných vibrací, energie a chutě do života. Tato smršť vás zaujme vůní vybraných růžových kvítků, jemnou růžovou esencí oslazenou pomerančem a se špetkou růžového pepře.

JISKŘIVÁ

Původní Rose Goldea Blossom Delight přichází ve variantě toaletní vody, která je ještě více radostná, jiskrná, a navíc zahalená do delikátního „namrzlého" flakónu. Ve vůni ucítíte směs jarních květů od konvalinky přes grapefruit až po pivoňku a poupata růží. Tváří vůně se stala italská herečka Alessandra Mastronardi, kterou můžete znát z filmu Woodyho Allena Do Říma s láskou.

ZODPOVĚDNÁ

Gurmánská jasmínová vůně byla vytvořena parfémářkou Caroline Dumur pro ženy duchem svobodné, které putují světem bez zábran a s respektem k okolnímu světu. Ve vůni, která obsahuje 100% přírodní esence, ucítíte egyptský jasmín, doplněný o esenci bergamotu a jemný datlový akord.

ODVÁŽNÁ

Toaletní voda pro všechny svobodomyslné ženy, které milují vůni dobrodružství a květinovo-ovocných tónů. Kvetoucí pivoňky, radostné vrchní tóny zelené hrušky, jahody, černého rybízu a růžového pepře jsou zpestřené srdcem ze zimolezu, konvalinky a růže.