RŮŽE Z DAMAŠKU

28.07.2020

Nová linie dánské vlasové péče Gosh Copenhagen se vrací k ingredienci, která je po staletí známá nejen svojí typickou vůní evokující něhu a péči, ale také pro svoje mimořádné účinky, pro které se k ní v poslední době upírá stále více pozornosti.

Olej extrahovaný z damašské růže oplývá řadou benefitů.

Antiseptické, adstringentní a zjemňující vlastnosti poskytují mimořádnou péči pokožce hlavy, která je klíčem k růstu zdravých a pěstěných vlasů. Olej pomáhá redukovat tvorbu mazu a udržet vlasy déle svěží.

 

TRÁPÍ VÁS SPECIFICKÉ PROBLÉMY VLASŮ?

POŠKOZENÉ A SUCHÉ VLASY 

Kokosový olej má podobné blahodárné vlastnosti pro pokožku hlavy jako ten růžový, navíc skvěle vyhlazuje a jeho exotickou vůni miluje snad každý.

MASTNÉ A  JEMNÉ VLASY


Arganový olej je „nejlehčím" olejem, což znamená, že je nemastný a nezatěžuje vlasy. Je vhodný k péči o všechny typy vlasů  a výborně sedne vlasům, které mají sklon k nadměrnému maštění a  nebo jsou velmi jemné.

BARVENÉ A NEPODDAJNÉ VLASY

Vitamin Booster dodává obří dávku vitamínů pro suché a poškozené vlasy vlivem barvení nebo stylingu. Napravuje i velmi hrubé, nepoddajné a krepaté vlasy.

VLASY VYSTAVENÉ ZNEČIŠTĚNÍ

Univerzální řada pro všechny, kteří chtějí smýt z vlasů městské nečistoty a ochránit vlasy před volnými radikály. S mořskou vodou a výtažky z mořských řas.

TIP

Využijte 30 % slevy na všechny šampony . Akce trvá pouze do 2.8. 2020.