SEDMIDENNÍ DÁVKA ZDRAVÍ

Vyberte si funkční nápoj podle toho, co zrovna potřebujete. Relax, regeneraci, podporu obranyschopnosti či soustředění? To vše si můžete nakombinovat podle potřeby.

Care Lab

Care Water Brain green lemon-pomelo

funkční nápoj
70 Kč

S chutí pomela a zeleného citrónu

Je ráno a vy už teď nevíte, kam dřív skočit? Podpořte svůj výkon a soustředění díky zelené variantě Green. Kromě vitamínů ze skupiny B obsahuje nápoj dvě aktivní složky - Alpha GPC a Acetyl L-karnitinu, které stimulují kognitivní aktivitu (učení, soustředění) a jsou tak podporu při velkém pracovním vypětí či řešení náročných úloh nebo složitých situací.

Care Lab

Care Water Defense pomegranate-hibiscus

funkční nápoj
70 Kč

S chutí granátového jablka a ibišku

Máte pocit, že na vás něco leze? Nebo jste strávili hodně času ve velkém kolektivu či nemocničním prostředí? Nastartujte svoji imunitu díky růžové variantě Defense. Obsahuje prebiotickou vlákninu, zinek, selen, vitamín D3 a směs dalších 6 základných vitamínů, díky čemuž podporuje trávení a imunitu – dva klíčové systémy pro naši obranyschopnost.

Care Lab

Care Water Recharge mandarin-guava

funkční nápoj
70 Kč

S chutí mandarinky a guavy

Jde na vás únava a nic nezabírá? Zkuste variantu Recharge s kofeinem, koenzymem Q10 a směsí vitamínů (vitamíny C, B2, B3, B5, B6, B9 a B12). Ať už bojujete s chronickou únavou nebo potřebujete pouze dobít energii v náročných dnech, tento osvěžující nápoj vám dodá elán a sílu. Má skvělou chuť, přesto obsahuje, na rozdíl od běžných energetických nápojů, minimum cukru.

Care Lab

Care Water Restore blueberry-acai

funkční nápoj
70 Kč

S chutí borůvek a acai

Chcete podpořit růst vlasů i nehtů a celkově zlepšit kvalitu pokožky? Pak vsaďte na variantu Restore. Obsahuje veganskou alternativu kolagenu, biotin a 74 mořských minerálů doplněných o směs vitamínů. Klinické a vědecké studie potvrdily, že tuto rostlinnou alternativu kolagenu dokáže naše tělo zpracovat efektivněji než jakoukoli jinou formu kolagenu živočišného původu.

Care Lab

Care Water Balance lavender-orange

funkční nápoj
70 Kč

S chutí levandule a pomeranče

Alespoň jeden den v týdnu vypněte a zcela zklidněte svoje tělo a mysl. Že to nejde? Pak potřebujete zpomalit, zhluboka se nadechnout a nalít si variantu Balance. Ta díky mořskému magnéziu, železu a směsici vitamínů (C, E, B3, B5, B6, B9 a B12) účinně bojuje proti stresu, zatočí s únavou, obnovuje vnitřní rovnováhu a podporuje správné fungování nervového systému.

S chutí grapefruitu a ibišku nebo s chutí višně a růží

Na sobotu a neděli můžete sáhnout po extra porci veganského kolagenu, který se ukrývá v jemně bublinkovém osvěžujícím nápoji Care Bubbles, a to rovnou ve 2 příchutích. Tato patentovaná varianta rostlinného kolagenu má 20 aminokyselin totožných s lidským kolagenem typu I, které se lépe tráví, vstřebávají a následně i účinkují. Představuje tak efektní způsob, jak tělu chybějící kolagen doplnit.