SIGNORINA PRO KAŽDOU Z NÁS

05.08.2020

Stále se vyvíjející linie vůní Signorina zdárně překonává zkoušky času prostřednictvím sesterských edicí, jež oslavují jedinečné osobnosti různých žen.

Každá z nových kapitol Signoriny přinesla obohacení v podobě rafinovaných vůní odhalujícíh nejrůznější tváře moderní ženy a oslavující širokou škálu ženských charakterů.

Ať už se cítíte být romantičkami, tajemnými divami či rebelkami, vždy je tu ideální vůně Signorina zdůrazňující vaši duši a odkrývající kouzlo svůdnosti vaší osobnosti. Svoji "Signorinu" si nyní můžete pořídit i v 20 ml verzi, která se vejde do každé kabelky.

JSI SIGNORINA RIBELLE?

Mladá, a přitom odhodlaná, bouřlivá, a přitom kultivovaná, nezávislá, a přitom romantická.

SIGNORINA RIBELLE ztělesňuje paradox zakořeněný ve skutečném životě současné mladé ženy, hrdinky, jež se stala inspircí pro nejnovější voňavou kapitolu.

Je rebelská ne proto, aby provokovala, ale aby vyjádřila sama sebe.

 

JSI KLASICKÁ SIGNORINA?

SIGNORINA je poctou ženám, které baví vše krásné a mají v sobě přirozenou eleganci a šarm.

Vůně v elegantním italském stylu značky SALVATORE FERRAGAMO je něžně troufalou, svěží a vytříbenou kompozicí, vyznávající žensky nadčasový styl v kombinaci s mladistvou kreativitou a špetkou provokativnosti.

Stylová, okouzlující, romantická a sebevědomá.

 

JSI SIGNORINA MISTERIOSA?

SIGNORINA MISTERIOSA je jako každá dívka, která skrývá svou tajemnou stranu, vlastní území, kde má své útočiště, když se cítí šťastně neovladatelná. 

Je to místo plné tajemství, pokušení a tužeb, je to část její duše, která se zveřejňuje jen málo komu.

Nepředvídatelnost je její hlavní rys, její tajemství je její podstata.