SÍLA A ODVAHA

13.04.2021

Společnost Pantone vyhlásila letos hned dvě barvy roku – základní šedou a zářivě žlutou. Tyto barvy budou rezonovat v nejrůznějších sférách od bytového designu přes módu až po obaly každodenních produktů a jejich poselství je jasné – zklidnit, dodat odvahu i pocit zázemí, a zároveň vzbudit optimismus a naději.

SPOJENÍ KONTRASTU

„Je to kombinace barev, která hovoří o odolnosti, optimismu, naději a pozitivnu, které potřebujeme, když provádíme reset či znovuobjevení," uvedla Laurie Pressman, viceprezidentka Pantone Color Institute. Na první pohled by se mohlo zdát, že barvy fungují zcela samostatně, ale opak je pravdou. „To, co jsme se výběrem snažili demonstrovat, je fakt, že i odlišné elementy se k sobě hodí. A jejich spojení následně ukazuje sílu a naději," dodává Laurie Pressman.

DESINFEKCE

rukou s veselými barvami a vůní letních citrusů.

DEJTE NA INSTINKT

Jestli si říkáte, proč by vás měly zvolené barvy jakkoli ovlivnit, dejte jim šanci! Patrně to byl šestý smysl, kdo přispěl k volbě loňské barvy. Ještě před tím, než mohl kdokoli tušit, co se na nás žene, zvolili odborníci pro rok 2020 klasickou modrou barvu, uklidňující odstín, který funguje jako balzám na nervy v dobách nejistoty a nestability. Pokud se rádi obklopujete hezkými věcmi, vsaďte na jejich letošní volbu a nechte se inspirovat našim výběrem ze světa krásy.

Mavala

Pastel Fiesta

lak na nehty
od 190 Kč
Další varianty (6)

LAK

na nehty z nové kolekce jarních pastelových barev.

ŽIVOT

je krásný! A novinka s vůní citrusů a černých třešní také.