SÍLA PŘÍRODY V RUKOU MARGARET DABBS

22.03.2020

MARGARET DABBS je úspěšná podnikatelka a profesionální pedikérka, která přeměnila vizi o dokonalých chodidlech v úspěšnou niche značku s vlastní sítí luxusních klinik.

Původním záměrem

Margaret bylo dělat pouze poctivou pedikérskou práci. Produkty na trhu jí nevyhovovaly do té míry, že se prostřednictvím kliniky, u které byla před 12 lety zaměstnaná, začala shánět po čistých surovinách a ty pak míchala podle potřeby.

Nadšení klienti si vždy chtěli odnést trochu s sebou a celá záležitost se rozšířila po Londýně natolik, až se o ní začalo veřejně psát.

Okamžik, na který nezapomene

nastal, když do skladu poprvé dorazily hotové produkty a všichni, kdo byli právě po ruce, pomáhali s balením.

Pohled na plný pracující sklad a fakt, že prodej vlastních produktů je blízko, jí zůstanou navždy hluboko v srdci.

I přesto, že její tým dnes čítá kolem 90 zaměstnanců, sama dohlíží na každý detail od chemické formule až po finální obaly.

Ošetření na klinikách

 si u ní dopřávají členové královských rodů, celebrity, politici, sportovci a další známé osobnosti.

Vše probíhá pod přísným protokolem, který zahrnuje absolutní anonymitu.

Pedikéři musí projít tréninkem, který završí nejobávanější zkouškou v podobě ošetření chodidel samotné Margaret. Jedině tak si může být jistá, že budou klienti v dobrých rukou. Lechtání během pedikúry je podle ní mýtus, profesionál musí umět vždy uchopit chodidlo tak, aby to bylo příjemné.

Posedlost botami

je její nemoc z povolání a nejvíce ji fascinují páskové sandály na mírném podpatku, které odhalí křivky chodidla, působí nenuceně a dá se v nich vydržet celý den.
S sebou vozí vždy kolem 5 párů bot, mezi nimiž nechybí ani tenisky.

Sama si dopřeje pedikúru každé 3 týdny a pravidelně používá zvláčňující krém na chodidla Foot Lotionvůbec první produkt, který vyvinula.

Je to světový bestseller i osobní favorit, na kterého nedá dopustit.

Přírodní novinky

pro hydrataci, výživu a obnovu pokožky i nehtů, s nimiž už od prvního použití pocítíte úlevu, pružnost a jemnost.

Prvně ošetřete nehty a okolní kůžičku regeneračním sérem s oleji z manuky, oregana a Buriti, a poté bohatě promasírujte celá chodidla krémem s Buriti, konopným a jojobovým olejem a výtažkem z měsíčku lékařského. Pokud svým nohám chcete dopřát něco speciálního, sáhněte po zlatém elixíru.

Sérum na nehty

s rostlinnými extrakty, které hydratuje, posiluje a chrání nehty a nehtovou kůžičku. Ideální řešení pro slabé, křehké, suché, třepící se a zbytnělé nehty a suchou nehtovou kůžičku. 

Krém na nohy

s přírodními rostlinnými výtažky od prvního použití zanechá chodidla hydratovaná, pružná a jemná. Při každodenním používání redukuje tvorbu tvrdé, šupinaté kůže a chrání chodidla před bakteriálními a plísňovými infekcemi. 

Zlatý elixír na nohy

má unikátní recepturu obohacenou o koloidní zlato. Bohatý zlatý krém se svěží zelenou vůní bergamotu a listů pomerančovníku svými silnými anti-ageing, protizánětlivými a regeneračními vlastnostmi zcela změní Vaše nohy.