ŠŤASTNÉ A LUXUSNÍ: NADĚLTE SI POD STROMEČEK ÚŽASNÉ VŮNĚ OD MONTBLANC

Značka MONTBLANC je synonymem nadčasové krásy a precizního provedení už více jak 100 let. Od roku 1906, kdy v Hamburku přinesli dva přátelé revoluci do kultury psaní a začali vyrábět první luxusní plnící pera, píše historii až do dnešních dnů. 

Globálně úspěšná business lifestyle značka dnes nabízí kromě psacích potřeb i luxusní hodinky, kožené doplňky, high-tech produkty a samozřejmě i úžasné parfémy pro muže a ženy. Každý, kdo se vyzná a vůně vyzkoušel, vám potvrdí, že se jedná o mimořádné a nadčasové vůně, které mají styl, přesto nepodléhají pomíjivým sezónním trendům a jejich výdrž je pověstná.

POCTA DOBRODRUHŮM

V oblasti pánských vůní se ubírá už nekolikátým rokem pozornost k oslavě všech cestovatelů a dobrodruhů, kteří se nebojí objevit, co se skrývá za horizontem. Linie vůní Explorer vzdává hold všem dobrodruhům, mořeplavcům a objevitelům, kteří se vydali vstříc nepoznaným krajinám. Původní vůni Explorer z roku 2019 doplnila letos i nová, modrá verze Explorer Ultra Blue. Obě vůně spojují tóny bergamotu, kůže či ambrofix. V původní verzi vás okouzlí tóny šalvěje, hřebíčkovce i originální podání pačuli s tabákovým nádechem. V nové variantě, která je „ódou na modrou", pak citron s lístky fialky a tóny nekonečné mořské hladiny.

VLASTNORUČNÍ PODPIS

Za každým úspěšným mužem stojí žena. Tím nejlepším doplňkem pro muže objevitele je bezpochyby žena Signature, originální, jemná, a přesto silná a plná kontrastů. Některé ženy jsou natolik své a osobité, že na ně nelze zapomenout. Ať už se s nimi setkáte jen letmo, nebo je vídáte častěji, ať už pro vás zůstanou anonymními, nebo víte, jak mají rády svou kávu a co rády čtou, vyzařuje z nich něco, čím se stávají naprosto jedinečnými. A právě takovým mimořádným ženám se Montblanc rozhodl věnovat svou dámskou vůni, která vás zprvu lehce navnadí svěží kombinaci klementinky a pivoňky s bílým pižmem, aby vás po chvíli zcela uchvátila tóny orientální vanilky, magnólie či ylang ylang.

Pokud hledáte letos na Vánoce originální dárek pro mimořádnou ženu či muže, pak se nebojte vydat do světa Montblanc. Vůně, jejichž hodnota, kvalita i poslání daleko převyšují jejich prodejní cenu, zahřejí vaše obdarované u srdce a budou je s patřičnou ctí provázet na každodenních cestách za dobrodružstvím.

DOPORUČUJEME: