TIPY NA PÉČI O ŘASY A OČNÍ OKOLÍ

Naše oči jsou každý den vystavovány různým nepříznivým faktorům jako je stres, nedostatek spánku, dlouhý čas strávený před obrazovkou nebo hektický životní styl. To vše vede k oslabení pokožky v oblasti očí a tvorbě prvních známek stárnutí. Připravili jsme pro Vás tipy, jak o oční okolí správně pečovat a chránit ho.

OCHLAZUJTE

Oční sérum Advanced Génifique Yeux Light-Pearl™ s ocelovým masážním aplikátorem okamžitě ochlazuje okolí očí o -3 °C a díky tomu redukuje otoky a tmavé kruhy. Navíc má vyživující složení s obsahem pre a probiotických frakcí, koefinu a argininu, což vede ke zmírnění jemných vrásek a linek, rozjasnění oční okolí a zároveň k posílení našich řas.

KOUPIT NYNÍ

TIP: Nebojte se kombinovat oční sérum s očním krémem. Oční krém aplikujte až po použití očního séra jemným vklepáváním konečky prstů.

KOMBINUJTE

Oční séra mají většinou lehkou texturu, která se snadno vstřebává a obsahují více koncentrované aktivní látky. Díky tomu jsou opravdu účinné a navíc podporují účinnost očního krému. Pokud preferujete lehčí gelovou texturu doporučujeme oční krém Advanced Genifique s rozjasňujícím efektem. Pokud naopak dáváte přednost hutnějšímu složení, sáhněte po očním krému z řady Rénergie Multi-Lift Ultra s trojnásobnou účinností proti známkám stárnutí. 

KOUPIT NYNÍ

 

ODLIČUJTE

Abychom přecházeli známkám stárnutí a oslabení našich řas je potřeba každý den oční okolí řádně a šetrně odlíčit. Oči v žádném případě nedrhněte, pouze přikládejte tampónek s odličovačem a jemně make-up a řasenku odstraňujte jemnými pohyby směrem dolů. Doporučujeme použít dvoufázový odličovač očí Bi-Facil, který si poradí i s voděodolnými produkty, je šetrný a vhodný i pro citlivé oči.

KOUPIT NYNÍ

VYŽIVUJTE

Okolí očí je možné vyživovat prostřednictvím sér a krémů, ale co naše řasy? Řešením je vyživující sérum na řasy Cils Booster Lash Revitalizing Serum, které chrání řasy proti vypadávání, posiluje je a dodává jim pružnost, měkkost a hustší vzhled.
TIP: Objevte novou řasenku Le 8 Hypnôse s obsahem pečujícího séra, takže máte výživu a líčení Vašich řas v jednom! 

KOUPIT NYNÍ