TOCCA - VŮNĚ Z NEW YORKU

17.11.2019

Značku TOCCA založili blízcí přátelé, kteří nade vše milovali toulání po světě. Fascinovali je obyčejné životní radosti a vše, co na svých cestách potkali. Proto navrhli unikátní kolekci šesti niche parfémů, která přináší inspirace z celého světa.

VŮNĚ PRO NÁROČNÉ

Jedinečně sestavené niche vůně přímo vybízí k sebelásce a vášni k životu. Niche vůně jsou jiné, propracované a neobvyklé. Vyrábí se řemeslně v menším množství, a tak dávají svým nositelům punc jedinečnosti. Od mainstreamových parfémů se liší i exkluzivním a netradičním složením. Jejich flakóny jsou samy o sobě uměleckým dílem. Podobají se starožitným křišťálovým karafám a vyrábějí se na zakázku v tradiční italské sklárně. Snoubí se v nich poctivá řemeslná kvalita s nostalgickým kouzlem vintage parfémů. Bronzové vršky jsou leštěny ručně a díky tomu je každý kus odlišný a unikátní.

INSPIRACE

Vzácné výšivky, umělecká díla, rozkvetlé zahrady a především osobité ženy. To vše se stalo inspirací a předlohou celé kolekce, ve které má každá niche vůně svoji jmenovkyni. Ať už smyšlenou, či skutečnou ženu, všechny mají svůj příběh a charakter. A jedno je dokonale spojuje – překypují životem a šarmem.

TAJEMNÁ & KOŘENITÁ

Pojmenovaná podle francouzské spisovatelky. Vůně, co přetrvává na polštáři i poté, co odešla, s tóny santalového dřeva a kadidla.

SOFISTIKOVANÁ & NADČASOVÁ

Kombinace italského bergamotu a drcených fialových lístků s tóny světlého dřeva, pojmenovaná podle dcery jednoho ze zakladatelů.

SVŮDNÁ & EXOTICKÁ

Jedna z nejsilnějších žen historie, obsahuje její oblíbené přísady – egyptský jasmín, indické pačuli, vanilkové pižmo a grapefruity.

ČISTÁ & ZÁŘIVÁ

V nebesky sladké vůni ucítíte tóny citronů a mandarinek, poté zelený čaj s okvětními lístky růží. Symfonii uzavírá pižmo a cukr.

OSVĚŽUJÍCÍ & DELIKÁTNÍ

Parfém inspirovaný Giuliettou, manželkou italského režiséra Federica Felliniho. Voní jako prázdniny strávené na ostrově Korsika.

GABRIELA PARTYŠOVÁ

Jako ambasadorka značky TOCCA nám úspěšná moderátorka, herečka a zpěvačka prozradila, proč si zamilovala právě vůni Giulietta.

„Giulietta je pro mě velmi smyslná vůně, mám moc ráda jantarové dřevo, konvalinky a svěží tóny ylang-ylang. Je pro mě velmi osvěžující a má krásný příběh, inspirovaný manželkou italského režiséra Federica Felliniho. Tento parfém se hodí do jakéhokoli ročního období a spíš jej nosím přes den."

Jaká Tocca dívka jste vy?

Udělejte si kvíz a zjistěte, která vůně vás nejlépe vystihuje. Kvíz naleznete zde.