TREND: PLNÉ A VYHLAZENÉ RTY

Dokonalé rty jsou největším trendem nejen „Insta" světa. A my víme, jak na to, aniž byste se musely uchýlit k jehlám a estetické dermatologii. Nakupte vše pro krásné rty s 20% slevou ve Festivalu péče a líčení!

Zkrášlení rtů musí být především přirozené, v tom je kouzlo úspěchu. Sledujte aktivní látky a složení kosmetiky, v případě produktů na rty to platí obzvlášť. Večer je pravidelně ošetřujte peelingem, ideálně s krystalky cukru, a poté bohatě promažte pečujícími balzámy. Přes den pak volte lesky a balzámy, které v sobě mají přidanou péči. Na trhu je dnes řada produktů, které se pohybují na pomezí péče a líčení, je opravdu snadné s nimi pracovat a výsledky jsou fantastické!

EXTRA VÝPLŇ

Lesk pro okamžitý 3D efekt – zvětšuje, vyhlazuje a zvýrazňuje rty. Složení je obohacené o aktivní látky, které stimulují syntézu kolagenu a dlouhodobě hydratují.

JE TO „GLOIL"

Spojením lesku (gloss) a oleje (oil) vznikl produkt na pomezí péče a líčení, tedy gloil. Na první dojem vás zaujme jeho úžasná textura, která není ani příliš olejová, ani lepivá, zkrátka tak akorát. Navíc je obohacena o mokřadkový olej, kterému se v kosmetice přezdívá „zázrak".

BARVA PLNÁ PÉČE

Nový barevný balzám obsahuje pigmenty přírodního původu pro zářivý a vícerozměrný efekt na rtech, a navíc řadu pečujících složek jako máslo z divokého manga či bio bambucké máslo. Po nanesení jsou rty okamžitě prozářené a vyplněné.

NOVÝ ODSTÍN

Oblíbený pečující balzám na rty s jemným zabarvujícím efektem se na rozrostl o novou borůvkovou variantu. Aktivní složky v čele s ingrediencí Wakapamp mají omlazující a zdokonalující účinky – rozjasňují a vyhlazují rty a pomáhají zlepšit jejich kontury.