UCHOVAT SI MLÁDÍ

lze, pokud začnete dostatečně brzy. Nejpozději okolo 30. roku dochází v pleti k přirozenému úbytku kolagenu a začínají se objevovat jemné linky, ale i další projevy stárnutí. Pleť může být více bledá a tenčí, žilky a nedokonalosti vystupují. Také bývá často suchá, dehydrovaná a mohou se objevit pigmentové skvrny a postupně i hlubší vrásky.

NĚMECKÁ LÉKAŘKA

Barbara Sturm nabízí ucelený 360° přístup pro péči o pleť, který vede k omlazení a zdokonalení na všech úrovních. Kromě dietních opatření (strava bohatá na čerstvé potraviny s minimem průmyslově zpracovaných a smažených produktů) doporučuje svým klientům především posílení ochranné kožní bariéry prostřednictvím aktivních hydratačních a antioxidačních složek. Ty nejlepší ingredience v maximálních koncentracích a veškeré poznatky, které za roky praxe získala, přeměnila v prémiovou řadu SUPER ANTI-AGING, ve které najdete vše pro omlazení pleti i pokožky celého těla, včetně dlaní a vlasů. A nyní se rozrůstá o novinku – mimořádně šetrný, přesto důkladně čisticí krém. Zařaďte ho do své rutiny, ať už je vám 30+ nebo 70 let a dopřejte pleti to nejlepší pro přirozenou krásu v jakémkoli věku.

SLEVA 10%
Dr. Barbara Sturm

Super Anti-Aging Cleansing Cream

čistící krém
2 385 Kč

1/ ČISTICÍ KRÉM

rozšiřuje stávající nabídku čisticích produktů. S bohatě krémovou texturou a extra dávkou přesličky, glykanů a ceramidů je vhodný pro všechny se zralou či dehydrovanou pletí anebo během zimy.

SLEVA 10%
Dr. Barbara Sturm

Super Anti-Aging Serum

protistárnoucí sérum
7 870 Kč

2/ SÉRUM

nanášejte vždy bezprostředně po toniku nebo lotionu, jedině tak se vpraví do hlubších vrstev pleti.

SLEVA 10%
Dr. Barbara Sturm

Super Anti-Aging Eye Cream

vysoce účinný anti-aging krém na oční okolí
4 531 Kč

3/ OČNÍ KRÉM

je vhodný k pomalé masáži krouživými pohyby, která podpoří vstřebání produktu i vlastní prokrvení a tvorbu kolagenu.

SLEVA 10%
Dr. Barbara Sturm

Super Anti-Aging Face Cream

vysoce účinný anti-aging krém
5 962 Kč

4/ PLEŤOVÝ KRÉM

je třešničkou na dortu každé pečující rutiny a kdybyste měli vsadit jen na jeden produkt, vsaďte na něj.