UPOUTEJTE POZORNOST S LIP COMFORT OILS

Ikonický olej se dočkal nové vylepšené podoby a my u toho nemůžeme chybět. Říkáte si, jak může být ještě lepší? Může, Clarins totiž opět posunul hranice toho, kam až může spojení péče a líčení zajít. Pohodlně se usaďte a připravte se na předpremiéru toho nejlepšího pečujícího produktu tohoto jara.

DOBRÝ OD PŘÍRODY

Vylepšené složení oleje Lip Comfort Oil s koktejlem rostlin poskytuje rtům hydrataci, výživu a ochranu. Celých 93 % složek v jeho složení je totiž přírodního původu.

Organický olej z růže vinné, nová hlavní složka, ošetřuje a brání jemnou pleť proti vnějším vlivům. Organický jojobový olej rty vyživuje a vytváří návykovou texturu. Olej z lískových oříšků, který je bohatý na omega 9, zabraňuje dehydrataci.

PRO KAŽDOU PŘÍLEŽITOST

Ukradněte si na veřejnosti pozornost díky vysokému lesku, nádechu odstínu a nelepivé textuře. V paletě najdete celkem 8 lahodných odstínů pro každou vaši potřebu. Pět z nich je dokonce obohaceno o speciální složky, jejichž barva se přizpůsobí pH vašich rtů, abyste dosáhli efektu na míru!

Kromě vylepšeného obalu je jeho součástí i nový aplikátor s kulatou špičkou pro nanesení optimálního množství produktu na rty.

KOUPIT

RITUÁL S LIP COMFORT OIL

Nabídka nových Lip Comfort Oil má řešení pro každou část dne, pro každou vaši potřebu.

Přes den, na schůzky a do práce si zachovejte zářivý vzhled se světlejšími odstíny.

Na večer zvýrazněte barvu tmavšími odstíny, které zanechávají intenzivnější dotek.

A těsně před spaním naneste variantu 01 Honey jako intenzivní noční masku, díky které se probudíte s jemnými, vláčnými a naprosto dokonalými rty!