VEČERNÍ RITUÁL KRÁSY

07.01.2020

Zatímco ve dne má naše pleť především ochrannou funkci, kdy brání průniku škodlivin, v noci se regeneruje a napravuje. Podpořte tyto přirozené procesy těmi nejlepšími kosmetickými produkty a odmění se vám za to zlatem.

Primetime vaší pleťové péče nastává těsně před spaním!

ODLÍČENÍ A ČIŠTĚNÍ

Dva zásadní kroky, bez kterých je pro pleť noc spíš za trest. Moderní make-upy, báze i pudry obsahují látky jako SPF, silikony a rozjasňující částice, které nám přes den pomohou, spát s nimi ale rozhodně nechceme. Vždy proto dodržte jasný postup – odlíčení, čištění, tonizace a v závěru hydratace podle věku a osobních preferencí. Hydrataci nikdy nepodceňujte, ani pokud máte mastnější pleť.

SPRÁVNÉ KLIMA

Dostatečný počet hodin spánku je mantra všech modelek.

Neméně důležitá je ale i teplota v ložnici. Když je vzduch suchý, kůže trpí, proto těsně před spaním vždy ztlumte topení.

K ještě kvalitnějšímu spánku vám může pomoct i řada kosmetických vychytávek, mezi které patří například organické zubní pasty s lahodnými gurmánskými příchutěmi nebo třeba hit roku 2019, hedvábný polštář se super hladkým povrchem, na kterém se vyspíte vždy do růžova.

PILŌ, hedvábný povlak na polštář

Pilō

100% Pure Mulberry Silk Pillow Case

100% hedvábný povlak na polštář
1 999 Kč

Povrch povlaku je vyroben ze 100% morušového hedvábí z organického zdroje nejvyšší kvality, který je oproti klasické bavlně extrémně jemný a předchází tak rýhám a otlačením, které jsou jedním ze strůjců linek a vrásek. Zároveň předchází lámání vlasů a zajišťuje, že spolu s pletí budou po probuzení hladké, lesklé a zářící. Hedvábí obsahuje přírodní protein a osmnáct aminokyselin, navíc je pro svoje antibakteriální vlastnosti mimořádně vhodné pro alergiky, děti nebo třeba při akné.

LEBON, zubní pasta co má styl

Změňte rutinu v každodenní slast díky francouzským zubním pastám LEBON! Umělkyně Stephanie a její muž, farmaceut Richard, vtělili do těchto organických a veganských zubních past své nejlepší know-how i životní vášeň k přírodě, oceánům a honosným destinacím. 

Obal umělce Christopha Remyho povýšil pastu na designový doplněk, pro který umíchali přední parfuméři z Grasse vyvážené gurmánské příchutě. Složení plné těch nejlepších ingrediencí splňuje i ty nejvyšší nároky. V nabídce najdete celkem 9 příchutí, z nichž 4 jsou z kolekce The Whitenning Series s bělícím účinkem.