VŠE, CO POTŘEBUJETE VĚDĚT O RETINOLU

Zjistěte více o účinné látce retinol a jaký vliv má na naši pleť. Připravili jsme pro vás rituál péče o pleť s produkty, které obsahují tuto aktivní ingredienci a navrátí vaší pleti pevnost, pružnost a mládí.

CO JE RETINOL?

Retinol patří do rodiny retinoidů, chemických sloučenin odvozených od vitaminu A. Může být aplikován na kůži v různých formách. Existuje několik variant, které působí na pleť v různých úrovních. Retinol je známý svou účinností proti stárnutí pleti.

JAK PŮSOBÍ RETINOL NA NAŠI PLEŤ?

Věděli jste, že až 80 % příznaků stárnutí pleti lze předejít? Velkou roli v tom může hrát právě retinol. Retinoidy fungují tak, že zvyšují produkci kolagenu v pleti a také zvyšují rychlost obnovy kožních buněk, díky tomu dochází k redukci jemných linek a vrásek. Zároveň také stimuluje tvorbu nových krevních cév, což má vliv na tón naší pleti a viditelnost pórů. Podporuje regeneraci buněk a dodává tak pleti hladší texturu, redukuje pigmentové skvrny a sjednocuje tón pleti.

JE KAŽDÝ RETINOL STEJNÝ?

Retinol je vysoce reaktivní molekula a v produktech se vyskytuje v různé koncentraci. Je důležité s ním pracovat opatrně a chránit pleť tím, že používáme produkty s SPF faktorem.

DÁREK K NÁKUPU

K nákupu produktů značky Biotherm v minimální hodnotě 1090 Kč získáte jako dárek denní krém Blue Pro-Retinol Multi-Correct Cream 15 ml. Platí pouze při nákupu online.

ZÍSKAT DÁREK

RITUÁL PÉČE PROTI STÁRNUTÍ PLETI OD ZNAČKY BIOTHERM

Pro viditelné výsledky již od 8. dne pravidelného používání zařaďte do svojí péče produkty z řady Blue Therapy Red Algae v kombinaci se sérem Life Plankton™ Elixir.

KROK 1

Vaši rutinu péče o pleť začněte se sérem Life Plankton™ Elixir, které pomáhá regenerovat pokožku a tím zvyšuje i účinnost retinolu obsaženého v níže uvedených produktech. Zároveň sérum pomáhá bojovat proti každodenním nežádoucím vlivům, pleť posiluje a dodává ji odolnost, svěžest a zdravě vypadající vzhled. Sérum používejte ráno i večer na vyčištěnou pleť.

KOUPIT NYNÍ

KROK 2

Denní krém Blue Therapy Red Algae Uplift je poháněn účinnou směsí aktivních látek včetně retinolu v kombinaci s povznášejícím extraktem z červených řas a zpevňujícím peptidem kolagenové frakce. Dodává pleti zdravý růžový nádech, zpevnění a vyhlazuje její povrch. Denní krém používejte každé ráno po aplikaci séra na tvář, krk i dekolt.

KOUPIT NYNÍ

KROK 3

Noční krém Blue Therapy Red Algae Uplift Night Cream vyhlazuje a zpevňuje pleť a napomáhá k její obnově během noci. Noc co noc jsou vrásky viditelně redukovány a kontury pleti jsou pevnější, jakoby zvednuté. Ráno se pleť cítí hladší, svěží a prozářená jemným růžovým jasem. Noční krém používejte každé ráno po aplikaci séra na tvář, krk i dekolt.

KOUPIT NYNÍ